10 újévi fogadalom Gazdiknak, amiknek a kutyáik is nagyon örülnének :P

újévi fogadalmak gazdiknak kutyáknak macskáknak

Hello 2020, hello újévi fogadalmak! 

 Az újévi fogadalom 2020-ban sem maradhat el! A Te fogadalmaidban szerepel valami kutyás/cicás dolog is?  

Összegyűjtöttük azokat az újévi fogadalmakat, amiknek kutyáitok, cicáitok is nagyon örülnének ha megfogadnátok, (…ja, és betartani sem nehéz őket)! 

 

Újévi fogadalmak tudatos Gazdiknak

Amikért a Kedvenceitek is nagyon hálásak lesznek!

Az vagy amit megeszel! Nincs ez másképp leghűségesebb barátod esetében sem. A legegészségesebb táplálék kutyáknak és macskáknak is a BARF vagy nyersetetés. Azonban gyakran nem megoldható a nyersétrend átmenetileg vagy véglegesen sem, így fontos kihangsúlyozni, hogy ha rendszeresen kap egészséges ételt (pl.: “sima” jutik helyett natúr jutalomfalatot, rágókát, táp helyett fagyasztva szárított tápot, konzerv helyett párolt eledelt, hetente többször nyerset…) az EZERSZER JOBB, mintha nem kapna soha!! (pont mint nálunk, embereknél :))

Nincs is annál menőbb, mint amikor a kutyád ezerféle trükköt tud, cukiskodik, engedelmes. Ehhez nem árt, ha van olyan jutid, amiért a fején is hajlandó pörögni Kedvenced és egy jó klikkered! A Meat&Treat 100% húsból készült jutalomfalatkáink pont ilyenek, próbáld ki őket! 🙂 
Ráadásul a közös tanulás segít fejleszteni a kutya-gazdi kapcsolatot és meglátod, remek szórakozás lesz Neked is!

Rengeteg imádnivaló, tündérkutyus várja a menhelyeken az álomgazdit! Szeretnél segíteni rajtuk? Látogasd meg őket, vidd el őket egy sétára, készíts róluk képet – ezzel elősegíted a gazdásodásukat és hihetetlen jó érzés lesz Neked is! Érdeklődj a hozzád közeli menhelyen, hogy épp mire van szükségük és ha van rá lehetőséged adományozz!

Az Ünnepek alatt gyakran megesik, hogy pont a négylábúakra nem jut elég idő a rohanásban, esetleg a dermesztő hidegben sem Te, sem a kutyusod nem szívesen megy ki? Akkor a My Intelligent Dog játékokat Nektek találták ki! Rejtsd el egyre nehezebb helyekre a kutyusod Kedvenc jutiját és játékra fel! A játék utáni alvásra garanciát vállalunk! 😀

Tudtad, hogy már léteznek 100% újrahasznosított műanyagból készült pórázak és nyakörvek? Hogy a kutyakaja is készülhet szabadtartású, bio-organikus farmokról származó állatok húsából, bio zöldségekkel megspékelve, ráadásul mindez 100% környezetbarát csomagolásban? A Pet Farm Familynél ez a valóság 🙂 Ráadásul a rágcsálnivaló is lehet 100% fenntartható, mint a kávéfa rágóbot? 

Te is minden évben megfogadod, hogy jövőre elkezdesz rendszeresen sportolni? 🙂 Tudtad, hogy a kutyád a leghűségesebb sporttársad lehet? Próbáljátok ki a kutyás sportokat, nevezzetek kutyás futóversenyre, HATALMAS élmény lesz mindkettőtöknek! A legkényelmesebb és legbiztonságosabb futópórázt pedig ITT találjátok!

A hagyományos féreghajtók, kullancs-bolha repellens szerek rendkívül károsak Kedvenceink egészségére. Szerencsére már van alternatívája ezeknek a gyógyszereknek, spotoknak! A következő féreghajtáskor próbáld ki a Leiky Wurminol papainport, a kullancs-bolha ellenes szerek helyett pedig válaszd az ultrahangos védelmet (ami ráadásul 12 hónapig hatásos!!!). Kiegészítő védekezésként használjátok a My Bulldog Shop levendula-citromfű illóolajos permetet!

Maradnál a hagyományos verzióknál? Adj mellé Máriatövismagolajat ami elősegíti a máj méregtelenítését!

Köszönjük, hogy 2019-ben is Minket választottatok!

Köszönjük, hogy 2019-ben is Minket választottatok!

Kívánjuk, hogy 2020 legyen az eddigi legboldogabb évetek!