Így készítsd fel kutyád, cicád az őszre!

Bár sokan azt gondolják, az ősz beköszöntével egyre kisebb az élősködő-veszély, ez egyáltalán nem igaz! Az avar és a magas fű a kedvenc élőhelyei a kis vérszívóknak. De nem csak nekik, a kutyák és cicák is imádnak meghemperegni, belefeküdni, átrohanni rajta, ezért semmiképp ne hagyd abba a védekezést ellenük. 

Érdemes elkezdeni időben az immunerősítők adását, hiszen akkor hatnak a legjobban, ha kúraszerűen 8-12 hétig kapják folyamatosan. Tehát ha mostanában kezded adni, épp november-decemberre lesz Kedvenced immunrendszere a legjobban felturbózva!

Tudom, nem mindegyik. De minden kinti állatka is örül, ha rákuporodhat egy vastagabb, melegebb pokrócra, ágyikóra.

Amitől sok kutya és cica is egyenesen retteg! Gazdiként nagyon rossz érzés nézni ahogy szőrös barátunk pánikol, retteg esetleg rombol is ilyenkor. Érdemes felkészülni az ilyen esetekre is természetes, nyugtató hatású készítményekkel. Remek választás a KoniKanna CBD olaj, ami nem csak csillapítja a szorongást, de emelett számtalan pozitív egészségre gyakorolt hatása is van!

Ismerős? A megoldás egyszerű, kíméletes és viszonylag hamar van eredménye is. Egy szuper kefe + sörélesztő, lazacolaj + 1-2 hét és már meg is vagyunk 🙂

A szeles, változékony idő kedvenceink bőrét is kikezdi. A napi fürdetés sok esetben nem megoldható, ezért mindenképp szerezz be egy szárazsampont, mancsápoló krémet, hogy megvédd kedvenced az időjárás viszontagságaitól.

Őszi Nyakörv és Póráz Trend

Kosár