Szállítás

barf rendelés barf házhozszállítás

BARF rendelés, házhozszállítás 24 órán belül!!!

Termékeinket, beleértve a fagyasztott, BARF termékeket is, az egész országban házhoz szállítással is megrendelheted, akár már másnapi kiszállítással!környezet barát csomagolás csodacsont barf

Rendelj webshopunkból fagyasztott termékeket (akár nem fagyasztottakkal együtt)! A fagyasztott termékeket speciális, hőtartó csomagolásban adjuk fel, ami megfelel a szigorú előírásoknak, ráadásul KÖRNYEZETBARÁT, kis helyen is elfér, apró méretűre összehajtható, összegyűrhető és könnyedén kidobhatod bárhol! 🙂

A hűtést nem igénylő csomagok esetén a szállítási díj 990Ft. A csomagjainkat a GLS szállítja házhoz, a feladástól számított 24 órán belül. A kizárólag hűtést nem igénylő termékeket tartalmazó csomagokat a hét mindennapján feladjuk! Add le a rendelésed hétköznapokon 12 óráig és MÁSNAP más Nálad is lesz!

Megéri a bankkártyás fizetést választani, hiszen az utánvét kezelés költsége a 690Ft.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS TELJESEN INGYEN? IGEN!
Hűtést nem igénylő csomagod esetén használd a SZALLITAS0 kupont, így a 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén a csomagodat INGYEN SZÁLLÍTJUK HÁZHOZ!

BARF rendelés könnyen, gyorsan, biztonságosan!

A fagyasztott terméket tartalmazó csomagok szállítási díja 2990Ft. Ha szeretnél hozzá nem fagyasztott árut (pl.: kiegészítőt, natúrkozmetikumot, játékot), azt nyugodtan tedd mellé a kosárba, extra szállítási díjat ezért nem számolunk fel.

házhoz szállítás csodacsont barf gls


A megrendelt termékeket mikor fogom megkapni?

A rendelésedet 1 munkanapos kézbesítéssel adjuk fel, csomagjainkat a GLS szállítja házhoz! Rendeld meg kedvenc termékeidet hétköznapokon délig, és mi azonnal összekészítjük és még aznap feladjuk, így másnap a futár már viszi is a csomagod!

A fagyasztott termékeket kizárólag hétfő, kedd, szerda, csütörtöki napokon adjuk fel, ennek az oka egyszerű: így tudjuk biztosítani, hogy biztosan megkapd másnap! Csütörtökön csak azokat a hűtést igénylő csomagokat áll módunkban feladni, amik bankkártyás fizetéssel előre rendezve lettek!


Mi a teendő, ha sérülten érkezett meg a csomag?

Igyekszünk a csomagokat megfelelően becsomagolni.
Amennyiben a csomagod ennek ellenére esetleg mégis sérült állapotban érkezne, kérjük minden esetben vetess fel jegyzőkönyvet a futárral átvételkor amivel igazolni tudod a sérülés tényét.
Az erre vonatkozó részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.


Mi a teendő, ha meggondoltad magad a rendelést követően?

Jogodban áll az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ez azonban csak a hűtést nem igénylő csomagokra érvényes. Amennyiben nem vagy elégedett a fagyasztott termékeket tartalmazó csomagoddal, kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Ebben az esetben a szállítást követő 14 munkanapon belül a sérülésmentes, eredeti csomagolásban lévő terméket saját költségeden kell visszaszállítanod, melyet előre egyeztetett időpontban az eredeti számlával együtt telephelyünkön tudunk Tőled átvenni.
Amennyiben probléma nem merült fel, úgy a visszaszolgáltatott termékek ellenértékét visszatérítjük (kivéve a szállítás és az utánvét díja, mely ez esetben Téged terhel.)

Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos további részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.