B-vitamin Komplex Sörélesztővel és Folsavval, Cenpur Terra Canis

(4 vásárlói értékelés)

8 390 Ft

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

A tiszta folsavat sörélesztővel egészítettük ki, amelyről közismert, hogy sokféle B-vitamint tartalmaz.

A B-vitaminok nélkülözhetetlenek az energiatermeléshez, és kulcsfontosságú funkciókat látnak el a szervezeten belül. Elengedhetetlenek az idegpályák működéséhez, a szabályozott sejtosztódáshoz, a fizikai erőnléthez és az anyagcsere aktiválásához. A B-vitamin komplex minden kutya számára alkalmas kiegészítő, kölyökkutyáknak, növendék és idős kutyáknak is.

Kiszerelés: 190 kapszula (52,4 g)

A Terra Canis Cenpur vonalról

A természet csodálatos, és mint ilyen ezer meg ezer rendkívül hatékony növényt és hatóanyagot termel, amelyek gazdagíthatják és támogathatják a szervezetet – csak tudnod kell, hogyan!
Az állatok mindig táplálékként használták őket, vagy ösztönösen választottak bizonyos növényeket, ha betegségeik voltak, és így teljesen természetes módon támogatják szervezetüket. Manapság kutyáink nagyrészt elvesztették ezt az evolúciós ösztönüket. Alapítása óta a Terra Canis teljes mértékben annak a filozófiának szentelte magát, hogy a kutyáknak vissza adja mindazt, amit a természet eredetileg neki vagy őseinek, a farkasnak szánt, természetesen, mentesen a vegyi anyagoktól, szintetikus anyagoktól és tartósítószerektől.
A Cenpur egy teljesen új, innovatív étrendkiegészítő vonallal a Terra Canis hidat épít nekünk és kedvenceinknek vissza a természetbe. A Cenpur kizárólag nagymennyiségű természetes hatóanyagot és tápanyagot tartalmaz, amelyeknek hagyománya van a természetgyógyászatban, mára elismerték és széles körben használják a klasszikus emberi és állatgyógyászatban.

A Cenpur Természetes Komplexeket és a hatóanyagok megfelelő dózisait Dr. Hanna Stephan állatorvosunk ellenőrizte. Yvonne Kosanke egyénileg egyensúlyban van a kutya igényeivel. A Cenpur komplex intenzív táplálékként alkalmazható akut vagy krónikus panaszok esetén, napi profilaxis vagy célzott tápanyagellátás támogatásaként. A könnyen nyitható kapszulák természetes cellulózból készülnek. A benne lévő táppor összekeverhető közvetlenül az étkezéssel (nedves étellel), vagy az egész kapszulát beadhatjuk a kutyának az ételben vagy közvetlenül a szájba a nyelv alapja alatt (nyelési reflex).

Gyártó

Kiszerelés

B-vitamin Komplex Sörélesztővel és Folsavval, Cenpur Terra Canis termékről 4 értékelés

5,0
4 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Anonim

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  (0) (0)
 2. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  (0) (1)
 3. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  (0) (1)
 4. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  (0) (1)
Vélemény írása

Elvetés

Érdekelhetnek még…

Kosár