, ,

CaniComfort Feromonos Spot-On, Beaphar

7 890 Ft

A Beaphar CaniComfort™ készítmény egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nemkívánt viselkedés csökkentéséhez.

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

A Beaphar CaniComfort™ egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nem kívánt viselkedési formák csökkentéséhez. A kutya számára biztonságérzetet nyújtó appezin feromon analóg alkalmazásával elősegíthető a nyugodt környezet biztosítása, és csökken az esélye a nem kívánt viselkedési formáknak (pl. ugatás, rongálás, jelölés, nyalakodás, vakaródzás), vagy az általános szorongásnak.

A Beaphar CaniComfort™ különösen hatékony, amikor a kutyát új környezeti hatások (pl. beszoktatás, találkozás új kutyával, új helyre költözés, új családtag érkezése), vagy stressz (vihar, tűzijáték, egyéb hanghatások) érik.

A Beaphar CaniComfortban™ található kutya appezin feromon a kutyák ún. „nyugtató feromonjának” (kutya appezinek) szintetikus másolata, melyet a laktáció idején az anyakutya természetes módon termel, így kulcsszerepet játszik a kölykökkel való kötődés kialakulásában. A kutya appezin feromon a kölyköknél és a felnőtt kutyáknál egyaránt erősíti a biztonságérzetet. Beaphar CaniComfort™ bármilyen fajtájú kutya esetében használható, nem szedálja a kutyát és más állatokat. Egyéb gyógyszerek szedése mellett is alkalmazható.

Összetétel: Kutya appezin feromon analóg: 2 %, Ethoxydiglycol q.s.  1 ml

Alkalmazás: Csepegtesse 1 pipetta tartalmát a kutya bőrére, és hagyja megszáradni. Ügyeljen rá, hogy a Beaphar CaniComfort spot on terméket ne ugyanazon a helyen alkalmazza, ahol korábban valamilyen élősködő elleni készítményt. Javasolt a Beaphar CaniComfort™ spot on terméket a kutya fején, a két fül közötti területen alkalmazni. A legjobb hatás érdekében heti rendszerességgel alkalmazza. Amennyiben a bunda vizes lesz (pl. fürdetés, úszás, megázás), a hatékonyság csökken.

Ellenjavallatok, figyelmeztetések: Sérült bőrfelületen nem alkalmazható! A termék csak az előírásnak megfelelően alkalmazható.

Kosár