, , ,

CaniComfort™ spray (30 ml), Beaphar

5 290 Ft
176 333 Ft /kg

A Beaphar CaniComfort™ készítmény egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nemkívánt viselkedés csökkentéséhez.

Elfogyott

Cikkszám: 1000000041518-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-2-1 Kategóriák: , , ,

A Beaphar CaniComfort™ készítmény egyszerűen és hatékonyan járul hozzá a kutya megnyugtatásához és a nemkívánt viselkedés csökkentéséhez. A Beaphar CaniComfort™-ban használt feromon a kutyák nyugtatóferomonjának (kutya appezinek) szintetikus másolata, melyet a laktáció idején az anyakutya természetes módon termel, és így kulcsszerepet játszik a kölykökkel való kötődés kialakulásában. Tudományosan bizonyított, hogy ez a feromon a kölyköknél és a felnőtt kutyáknál egyaránt erősíti a biztonságérzetet. A Beaphar CaniComfort™ használatával az állat nyutató üzeneteket kap, úgy érzi, hogy minden rendben van.

Alkalmazás: Fújja a sprayt az autóba, a szállítóboxba vagy a kutya fekhelyére, hogy csökkenjen a nemkívánt viselkedés (pl. vakaródzás, ugatás, általános szorongás) és egyszerűbbé váljon az állatorvosi látogatás vagy egy új élethelyzethez való hozzászokás. A Beaphar CaniComfort™ nyugtató hatású spray hatása kb. 5 órán át tart.

Összetétel: kutya appezinek mesterséges változata 2%, izopropil alkohol ad 30 ml. Egy 30 ml-es palack kb. 214 fújásra elegendő. Kezelésenként kb. 9 fújást alkalmazzon.

Alkalmazási tanácsok: Használat előtt egy kevéssé látható helyen ellenőrizze, hogy a spray nem hagy-e nyomot a kezelni kívánt textílián. Használat előtt 15 perccel fújja be az autó belsejét vagy a szállítóboxot. A nemkívánt viselkedés csökkentése érdekében kezeljen minden olyan felületet (pl. póráz, fekhely, bútorok), melyekkel a kutya kapcsolatba kerülhet. Ne fújja közvetlenül a kutyára! Ne alkalmazza a készítményt, ha a kutya már a szállítóboxban van. A Beaphar CaniComfort™ nem szedálja kedvencét.

Tartalom: 30 ml

Tömeg 0,03 kg
Kosár