,

CARE+ teljes értékű eledel csincsilláknak, Beaphar

4 900 Ft
3 267 Ft /kg

Care+ csincsilla eledel egy szuperprémium minőségű teljes értékű állateledel csincsilláknak. Mivel a táplálék minden egyes extrudált darabja azonos összetevőkből áll, megelőzhető az egyoldalú takarmányozás.

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Kategóriák: ,
A Care+ csincsillaeledel egy szuperprémium minőségű teljesértékű állateledel csincsilláknak. A Care+ csincsillaeledelben a különleges gyártási folyamat (a nagy nyomás és a magas hőmérséklet) következtében a fehérjék könnyen emészthetőek, a táplálék tiszta és egészséges az alapanyagokban jelen lévő  kórokozó baktériumok, penész és vírusok elpusztítása révén. Mivel a táplálék minden egyes extrudált darabja azonos összetevőkből áll, megelőzhető az egyoldalú takarmányozás, s biztosítva lesz, hogy az összes szükséges beltartalom elfogyasztásra kerül. A csincsillák emésztőrendszere rendkívül érzékeny, ezért a Care+ csincsillaeledel rendkívül alacsony zsírtartalmú és nagyon magas a rosttartalma. Megfelelő arányban tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat, a termékben lévő fehérjék gazdagok az izomfejlődéshez szükséges alapvető aminosavakban. Természetes összetevők (Echinacea, Spirulina-alga, és Yucca Schidigera) és FOS (frukto-oligoszacharid), illetve MOS (mannan-oligoszacharid) együttesen kerül hozzáadásra. Az eledelben lévő ásványok fehérjeburka segíti azok felszívódását.
Takarmányozási javaslat: A csincsilláknak fontos az állandó napirend, ezért fontos, hogy minden nap azonos időben etessük őket. Az első napokban célszerű jobban figyelni a fogyasztásukat és szükség esetén a korábbi táplálékkal vegyesen etetni őket. Egy csincsilla naponta kb. 25-30 g eledelt fogyaszt. Minden nap friss eledelt és ivóvizet kell adni nekik, valamint bőségesen el kell látni őket friss szénával.
Összetevők: gabonafélék, növényi származékok (pl. Yucca schidigera kivonat, kasvirág kivonat), növényi fehérjekivonatok, zöldségfélék, magvak, tej és tejszármazékok,ásványi anyagok, élesztők, mannan oligoszacharid,algák. Beltartalom: Nedvesség: 9,5%; nyersfehérje: 20%; nyersrost: 20,1%; nyerszsír: 3,3%; hamu: 5,7%; Ca: 0,79%; Mg: 0,2%; Na: 0,2%; K: 1,04%; P: 0,57%, A vitamin: 20,500 IE/kg; D3 vitamin: 1,740 IE/kg; E vitamin: 67,5 mg/kg (50%-ban D-alfa-tokoferol acetát formában); Cu: 15.7 mg/kg (réz-aminosav kelát és réz(II) oxid formában); DL-Methionin: 1000 mg/kg.
Nettó tömeg: 1,5 kg
Tömeg 1,5 kg
Kosár