CARE+ teljes értékű eledel patkányoknak, Beaphar

2 290 Ft
3 271 Ft /kg

A Care+ patkányeledel egy szuperprémium minőségű teljes értékű eledel patkányoknak. Mivel a táplálék minden egyes extrudált darabja azonos összetevőkből áll, megelőzhető az egyoldalú takarmányozás.

Engedélyezett utánrendelésre

Ha megvásárolod 16 pontot kapsz ami 16 Ft forintot ér!
Kategóriák: ,
A Care+ patkányeledel egy szuperprémium minőségű teljes értékű eledel patkányoknak. A Care+ állatorvosokkal, táplálkozástudományi és patkányszakértőkkel közösen került kifejlesztésre. A különleges gyártási folyamat, a nagy nyomás és a magas hőmérséklet hatására a fehérjék könnyen emészthetővé válnak, a táplálék tiszta és egészséges lesz az alapanyagokban jelen lévő kórokozó baktériumok, penész és vírusok elpusztítása révén. Mivel a táplálék minden egyes extrudált darabja azonos összetevőkből áll, megelőzhető az egyoldalú takarmányozás: nem lesz maradék, és az összes szükséges beltartalom elfogyasztásra kerül. A patkányok szervezete igényli mind a növényi, mind az állati eredetű fehérjék fogyasztását. A termékben lévő fehérjék gazdagok az izomfejlődéshez szükséges alapvető aminosavakban. A Care+ alacsony zsírtartalmú, megfelelő arányban tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavakat. A hozzáadott természetes összetevők (Echinacea, Spirulina-alga, és Yucca Schidigera) felszívódását az eledelben lévő ásványi anyagok segítik.. A szintén hozzáadott FOS (frukto-oligoszacharid), ill. MOS ((mannan-oligoszacharid)  az egészséges bélflóra fenntartásában segít.
 
Takarmányozási javaslat: A patkányok szeretik a rendszerességet, ezért próbáljon minden nap azonos időben etetni.  A Care+ olyan ízletes, hogy kedvencei rögtön elfogadják, azonban az első napokban célszerű jobban figyelni a fogyasztásukat, és szükség esetén a korábbi táplálékkal vegyesen etetni őket. Egy patkány naponta kb. 8 g eledelt fogyaszt (a testtömeg 100 g-jára vetítve), tehát ez napi 15-17 grammot jelent.  Biztosítson friss ivóvizet patkánya számára.
 
Beltartalom: Nyersfehérje: 22,5%; nyerszsír: 5%; nyersrost: 4,5%; hamu: 5,1%; nedvesség: 10,2%; Ca: 0,89%; Mg: 0,24%; Na: 0,26%; K: 1,07%; P: 0,67%. Tartalmaz: A vitamin: 13,900 IE/kg; D3 vitamin: 1,840 IE/kg; E vitamin: 158 mg/kg (50%-ban D-alfa-tokoferol acetát formában);  Cu: 23.3 mg/kg (réz-aminosav kelát és réz(II) oxid formában), Yucca Schidigera  min. 0,2%, Echinacea min 0,05%, Spirulina min. 0,01%
 
Nettó tömeg: 700 g
Tömeg 0,7 kg
Kosár