, , , , ,

Dental Sticks fogtisztító rágórudak, Beaphar

1 290 Ft1 890 Ft

A Beaphar fogtisztító rudak hozzájárulnak az egészséges szájhigiéniához, tisztán tartják a fogakat és friss leheletet biztosítanak. Összetevői még közvetlenül étkezés után is küzdenek a fogászati betegségek kialakulása ellen.

A kutyák több mint 80%-a szenved valamilyen fogászati problémától élete során, pedig ennek a megelőzése az egyik legegyszerűbb dolog. A Beaphar fogtisztító rudak hozzájárulnak az egészséges szájhigiéniához, tisztán tartják a fogakat és friss leheletet biztosítanak. Összetevői még közvetlenül étkezés után is küzdenek a fogászati betegségek kialakulása ellen. A barna hínár hatásos a lepedék és a fogkő ellen, a spirulina és a koffeinmentes zöldtea-kivonat pedig semlegesítik a kellemetlen szájszagot. Az egyedi csillagforma rágás közben fizikálisan tisztítja a fogak felületét. Természetesen zsírszegény finomság mesterséges ízesítő és színezék nélkül. Kétféle méretben kapható, így bármilyen méretű kutyának megfelelő.


Adagolás: Kutyáknak 5-10 kg között napi egy rúd jutalomként vagy finomságként adva.

Összetevők: növényi származékok, gabonafélék, ásványi anyagok (nátrium-hexametafoszfát 4%), algák (barnamoszat 2,55%, Spirulina 1,47%), élesztő, zsírok és olajok. Analitikai összetétel: nyersfehérje 7,5%, nyersrost 2%, nyerszsír 2%, nyershamu 7%, nedvesség 14%. Adalékok kg-onként: E6 Zn (cink) 2000 mg, zöld teakivonat 600 mg, természetes színezék, tartósítószer

Tartalma: 7 db rágórúd

Méret

,

Kosár
Dental Sticks fogtisztító rágórudak, Beaphar
1 290 Ft1 890 FtOpciók választása