, , , , ,

Emésztést javító gyógynövény mix 100g, Quebeck

6 550 Ft
65 500 Ft /kg

Emésztést támogató, állatorvos által fejlesztett, természetes gyógynövénykeverék

Elfogyott

MIT TARTALMAZ ÉS MIRE JÓ?

A speciális gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, emésztőrendszer működésüket és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények arányát. Termékünkben megtalálható a petrezselyem levél, málnalevél, aranyvessző, bojtorjángyökér, citromfűlevél és a szentjánoskenyér egyaránt!

Fokozza az anyagcserét, gyorsítja a tápanyagok lebontását, enyhíti a hányingert, elősegíti a bélgázok távozását, megelőzve ezzel a puffadást. Hatékony ellenszere az emésztőrendszeri fertőzéseknek, csökkenti a káros baktériumok és gombák számát a bélrendszerből. Tisztítja és fertőtleníti a szájnyálkahártyát, erősíti a gyomor működését, enyhe étvágyfokozó és csökkenti a gyomorrontás okozta tüneteket. Fokozza a bélrendszer mozgását, támogatja a máj méregtelenítő funkcióját. Antioxidáns hatású, védi a beleket az izgató anyagoktól, emellett gazdag vitaminokban. Magas pektin tartalmának köszönhetően egy természetes méregtelenítő, hatása egyedülálló! Kivonja a szervezetből az egészségre igen káros nehézfémeket.

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • bármilyen gyomor és emésztési zavarral járó rendellenesség, betegség alatt és után
  • huzamosabb ideig tartó emésztést támogató, erősítő kúra alatt
  • gyomorsav túltengés esetében
  • tápváltás esetében, legfőképpen a nyers étrendre (BARF) való állás közben és utána
  • étvágytalanság esetében

Állatorvosunk javaslatára, etesd az EMÉSZTÉST javító gyógynövénymix-et minden egyes gyógykezelés alatt és után, 7-10 napig folyamatosan. Hatását fokozza, ha egyidejűleg van használva a NORMA-Q probiotikumos bélflóra stabilizáló készítménnyel együtt.

Tömeg 0,1 kg
Kosár