,

FitActive Retractable Dog Leash – automata szalagos flexi póráz kutyák részére (választható szín, méret)

3 830 Ft5 390 Ft

Fedezd fel a Flexi Póráz kényelmét és sokoldalúságát! Ez a minőségi póráz elérhető négy különböző méretben (XS, S, M, L) és három csodálatos színben (fekete, piros, kék). A Flexi Póráz ergonomikus kialakítása könnyű használatot biztosít, míg a kiváló minőségű anyagok tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. A póráz beállítható hosszúsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kutyád szabadon felfedezhesse a környezetét, miközben te megtartod a kontrollt. Válassz a stílusos fekete, piros vagy kék szín közül, és élvezd a sétákat a Flexi Pórázzal!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Fedezd fel a kényelmet és a praktikumot a Flexi Pórázzal!

Ez a minőségi, megbízható póráz tökéletes választás minden kutyatulajdonos számára, akik szeretnék szabadon élvezni a sétákat kedvencükkel.

A FitActive Flexi Póráz egyedülálló szabadságot és ellenállhatatlan kényelmet kínál. Az ergonomikus kialakításának köszönhetően a póráz könnyen használható és tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú élettartama lesz.

Elérhető négy különböző méretben – XS, S, M és L – hogy minden kutyafajta számára megtaláld a megfelelő méretet. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy kis- és nagyméretű kutyáknak egyaránt tökéletesen illeszkedjen. Így nem kell aggódnod, hogy a póráz túl feszes vagy túl laza lenne.

Választhatsz három gyönyörű szín közül: fekete, piros és kék. Ezek a klasszikus színek biztosítják, hogy a póráz stílusos és időtlen legyen, emellett lehetővé teszik, hogy a kutyádhoz illő színt válaszd ki.

Válassz mellé stílusos nyakörvet, itt!

A Flexi Póráz egy könnyű és megbízható rögzítő mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kívánt hosszúságra állítsd a pórázt. Ez lehetővé teszi a kutyádnak, hogy szabadon felfedezze a környezetét, miközben te teljes kontrollt tartasz felette. A beépített fékrendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű megállítást, amikor szükséges.

Tegyél egy lépést előre a séták kényelme felé a Flexi Pórázzal! Válaszd ki a megfelelő méretet és színt, és élvezd a póráz nyújtotta kényelmet és szabadságot. Bízd magad a minőségre és a megbízhatóságra, amit a Flexi Póráz nyújt.

A FitActive termékcsalád az elmúlt években folyamatosan épült, választéka szélesedett. Ennek részeként érkezett meg az automata pórázok kínálata is.

Kedvelt színek, mint a piros, a fekete és a kék. Méretre szabott kínálat, az XS méret 3méteres szalaggal, míg az S, M, L méretek 5méteres szalaggal kophatók.

Masszív szerkezet, 100% biztonság FitActive_prz_szerkezet flexi póráz csodacsont

Mik azok a tulajdonságok, melyek kedveltté teszik ezeket a pórázokat. A masszív anyagból készült, és ezáltal a biztonságos póráz fogást adó markolat. A séták közben hol vizes, hol poros, esetenként sáros lehet a pórázunk is. A FitActive automata póráz szerkezetét kemény ABS burkolat védi, így téve ellenálóbbá és egyben hosszabb élettartamúvá azt. Ha már a szerkezet, szeretnénk ha tudnád, hogy belül egy rozsdamentes acélból készült tekercsrugó gondoskodik az egyenletes, ám határozott szalagvisszahúzásról. A pórázunk szalagja jó teherbírású szövött nylonból készült, így magasabb szakítószilárdsággal bír. Végül, de nem utolsósorban a karabiner, ami nikkelezett rozsdamentes acélból készült.

Használati útmutató

A póráz markolatán található gomb mozgatásával lehet a póráz kívánt hosszúságát, vagy a szabad mozgást biztosító behúzó funkcióra állítani.

Sétáltatás közben rögzíthető a hosszúság, vagy tetszés szerint szabad mozgást biztosíthat kutyájának, úgy hogy közben a póráz tartása mindig stabil marad.

Mindezt akár fokozatosan, igény szerint váltogatva a távolságot.

A FitActive automata pórázzal kedvencünkkel sokkal könnyebb és élvezetesebb a séta. A rögzítőgombnak köszönhetően engedhetjük, hogy kutyánk a póráz teljes hosszát kihasználva sétáljon, vagy be is állíthatunk egy tetszőleges távolságot.

A visszahúzó szerkezet és a szalagos kivitelezés előnyei:

Figyelmeztetés

– A póráz kizárólag kutya sétáltatására van tervezve, gyártva. Csak gyalogos használatra !

– Gyermekek, csökkent érzékű, képességű személyek nem használhatják a pórázt.

– Mindig ügyeljünk, hogy a póráz ne tekeredjen végtagjaink, testünk, yagy a kutya teste köré.

– Minden használat előtt győződjünk meg, hogy a póráz sérülésmentes, és csak így használjuk.

– Kopott, sérült pórázt ne használjunk.

– Kutya sétáltatás közben mindig legyünk figyelmesek, kerüljük a veszélyesnek, bonyolultnak tűnő helyzeteket.

– A csomagoláson feltüntetett súlyú kutyánál nehezebb kutyához soha ne használjuk a pórázt.

Méret

, , ,

Szín

, ,

Kosár
fitactive automata flexi póráz https://csodacsont.hu / FitActive Retractable Dog Leash – automata szalagos flexi póráz kutyák részére (választható szín, méret)
3 830 Ft5 390 FtOpciók választása