, , ,

Hűtőmatrac kutyáknak 40x30cm, Trixie

2 990 Ft

A “Hűtőmatrac kutyáknak” termék egy kiváló megoldás a kutyák kényelmének és hűsítésének biztosítására. Ez a matrac kifejezetten kutyák számára tervezett, és segít megőrizni az optimális testhőmérsékletüket. A hűtőhatás testkontaktussal érhető el, anélkül, hogy további hűtésre, áramra vagy vízre lenne szükség. A matrac tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, és több órán keresztül hűsít a kutyák számára kellemes érzést biztosítva. Ideális választás otthon, az autóban vagy bármilyen más helyen, ahol a kutyák kényelmesen és hűsen pihenhetnek.

Elfogyott

Kategóriák: , , ,

A kutyáknak szánt hűtőmatrac egy kiváló termék, amelyet kifejezetten a kutyák kényelmére terveztek. A matrac kényelmes és tartós nylon tapintású (poliészter) anyagból készül, és támogatja a testhőmérséklet szabályozását. A hűtőhatás a testtel való érintkezésen keresztül érhető el, és extra hűtést biztosít anélkül, hogy szükség lenne hozzá további hűtésre, elektromos áramra vagy vízre.

A hűtőmatrac több órán keresztül hűsít, majd rövid szünet után újra használatra kész. Továbbá nemcsak kutyák számára, hanem például ágyakon, kutyaházakban vagy az autóban is használható. A tisztítása rendkívül egyszerű, csak törölje le egy kendővel.

A hűtőmatrac megfelel az állatvédelemre vonatkozó előírásoknak az AT 18. szakasz alapján. A hűtőfolyadék összetevői: víz, nátrium-karboximetil-cellulóz, tartósítószerek.

Tipp: Ne használja a matracot a napfényben, és ne tárolja vagy használja 45 °C feletti hőmérsékleten. A benne lévő zselé túl meleg lehet, és folyékony állapotba kerülhet, így elvesztheti hűtőhatását.

A hőmérsékleti ingadozások miatt nedvesség képződhet a hűtőmatracon. Ezért javasoljuk, hogy a matrac ne legyen összehajtva vagy tárolva az eredeti dobozában, hanem terítsük ki és szükség esetén töröljük szárazra egy ronggyal.

A matrac élettartama a tárolás és a kezelés függvényében változik.

Kosár