IDC® Kaucsuk labda zárható fogóval, Julius K-9

(9 vásárlói értékelés)

Az IDC® kaucsuk labda a zsinóros labdák forradalmian új generációja.

Természetes kaucsukból készült, méreganyagmentes, szuper tartós játék, különösen stabilan rögzített, nagy teherbírású zsinórral.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Cikkszám: 1258 Kategória:

Az IDC® kaucsuk labda természetes kaucsukból készült, különösen stabilan rögzített, nagy teherbírású zsinórral, melynek fogantyúja zárható, bősége gumi-csúszóval állítható. Ezzel elkerülhető, hogy a kutya a játék során abba belelépjen.

Az IDC® kaucsuk labda a zsinóros labdák egy forradalmian új generációjának képviselője.

Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami már megszokott a Julius K9® által forgalmazott labdák vásárlói számára – mitől más mégis, miért keresi a legtöbb kiképző ma már ezt a változatot? Az IDC® labda különlegessége egy ötletes újításban rejlik.

A zsinór végén található hurok ugyanis állítható nagyságú, tetszés szerint akár teljesen le is zárható. Ez a praktikus formai elem több olyan problémára is megoldást kínál, ami a zsinóros labdák használatánál gyakran felmerülhet.

A zsinóros kaucsuk labda kiválóan alkalmas eszköz a munkakutyák fogásbiztonságának játékos kialakítására.

A kaucsuklabda rendkívül erős, strapabíró, a legkeményebb “kiképzést” is jól bírja.

3 méretben kapható, így mindenki megtalálhatja Kedvence számára a legideálisabb méretet.

A huzakodós játék közben fontos, hogy a kiképző stabilan és kényelmesen tartsa a “zsákmányt”. Az állítható huroknak köszönhetően mindenki könnyen saját csuklójára igazíthatja a zsinór végét, megkönnyítve ezzel a kutya testsúlyának megtartását.

Előfordulhat, hogy a nagy lendülettel dolgozó kutyák saját magukat sem kímélik, csak hogy minél előbb teljesítsék a feladatot. Azoknál a zsinóros labdáknál, melyeknek stabil hurok található a végén, fennáll a veszély, hogy a rohanó és hirtelen forduló kutya lába beleakad a zsinórba, így egy óvatlan mozdulat vége könnyen lehet végtagrándulás vagy ficam.

Az IDC® kaucsuk labda zsinórja végén a hurok egyetlen mozdulattal lezárható, így az igazi munkamániás kutyák számára teljesen biztonságos.

Méret

, ,

Gyártó

IDC® Kaucsuk labda zárható fogóval, Julius K-9 termékről 9 értékelés

5,0
9 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-5 of 9 reviews
  1. Természetes gumiból készült, masszív labda. Jó kemény, jó fogás van rajta a kutyának és a gazdának is. Kellően súlyos így viszonylag messzire el lehet dobni.

    (0) (0)
  2. (0) (0)
  3. (0) (0)
  4. (0) (0)
  5. (0) (0)
Vélemény írása

Elvetés

Kosár