, , , , ,

JR Farm Csincsilla special 500gr

1 590 Ft
3 180 Ft /kg

A Jr Csincsilla special egészséges, naturális, magas rosttartalmú kiegészítő táplálék csincsillák számára. Kiszerelés:500gr.

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

JR Farm csincsilla special 500gr A JR Farm csincsilla special egészséges, naturális, magas rosttartalmú kiegészítő táplálék, csincsillák számára. Elismerten a legjobb német minőség. A JR Farm csincsilla special válogatott összetétele folytán magas természetes nyersrost tartalommal rendelkezik, és ezáltal hozzájárul az optimális táplálkozáshoz. Aromás szárított fűfélékben és virágokban gazdag! Etetési javaslat: A kisállat méretétől függően maximum 2-4 teáskanállal adható naponta tisztán vagy a főeledelbe keverve.A száraz eleség mellett mindig biztosítsunk friss vizet a kisállatok számára. Kiszerelés: 500gr. A HACCP jelölés és ISO minősítés biztosítja, hogy a Jr Farm termékei kiemelkedően jó minőségűek és megfelelőek az állatok természetbeli táplálkozásának reprodukálására. Származási és gyártási hely: Németország.

Összetétele:

Csipkebogyó 15%, komócsinfű, csalán, gyümölcsös fű, sárgarépa 11% perje, útifű, vörös lóhere, réti csenkesz, palástfű, rózsaszirom 1,5%

Tömeg 0,5 kg
Kosár