Az alpesi foreland rétek állandó gyeptermesztése (amely többek között rét-réti fű [timothy grass], lófarok, sima zab, csomós fű, bolyhos zab, rét kamrák, vörös lóhere, éles lepkék, füstölt fű, gyapjas méz fű, arany zab, keskenylevelű vetőmag, komló, Löck, Schneck, Löck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck, Schneck Ribwort, Cowslip, Marguerite, százszorszép, nagy Bibernelle, rét káposzta, pastina, sóska, Gamander tiszteletbeli díj, közönséges szarvascsőrű, német rozsfű, lágy csípős, Vogelwicke, Zwickwicke, Dreizähnliche Knabenkraut, Knottigernacke, Wies Borsópehely, növényi rost, sárgarépa, cékla 2,5%, lenmag, kendermag, fekete kömény, körömvirág, kurkuma, bodza, szőlőtörköly, FOS, homoktövis 0,05%, áfonya, málna, bab növény, majoránna, yucca, ánizs,Bazsalikom, édeskömény, bodzavirág, levendula virág, rozmaringlevél, zsályalevél, kakukkfű;
adalékok
A-vitamin 10000 iE, D3-vitamin 1200 iE, E-vitamin 80 mg, C-vitamin 500 mg;
Analitikai komponensek
Fehérje 11,9%, zsírtartalom 3,6%, nyersrost 21%, nyers hamu 5,9%, kalcium 6191 mg / kg, foszfor 2764 mg / kg, nátrium 568 mg / kg;