, , , , ,

JR Farm Törpenyúl complete gabonamentes 1350gr

2 190 Ft
1 622 Ft /kg

– 1350g
– gabonamentes
– speciális formáján keresztül
a fogak kopását is támogatja
– komplett eledel

Elfogyott

JR Farm Grainless Complete törpenyúl 1350gr
A JR Farm Grainless Complete törpenyúl egészséges, naturális, gabonamentes főtáplálék, törpenyulak számára. Elismerten a legjobb német minőség.

A JR Farm Grainless Complete törpenyúl keverék több gyógynövényt, növényt, virágokat és zöldségeket tartalmaz. A Grainless-nek alacsony kalcium és megnövelt természetes rost tartalma van, hogy segítse az emésztést és koptassa a fogakat. Ezen kívül a Complete Grainless gazdag vitaminokban, tápanyagokban és telítetlen zsírsavakban. Sok friss lenmaggal, ánizzsal és fekete köménnyel. Mesterséges színezékektől, aromáktól, vagy genetikailag módosított összetevőktől mentes. A Complete Grainless nem tartalmaz magas cukortartalmú összetevőket. A Grainless Complete 100%-os, lazán préselt QuadBits-et tartalmaz, amely egyesíti a Grainless különleges összetevőt, és speciális alakjából adódóan segít a fogak kopásában.Az optimális összetevők keveréke megelőzi a szelektív táplálkozását. Nem tartalmaz sem gabonát, sem gabonatermékeket!

Etetési javaslat: Az etetőedény csak akkor kerüljön feltöltésre, ha már csaknem teljesen kiürült. Naponta maximálisan annyi eledel kerüljön az edénybe, ami 24 óra leforgása alatt elfogyasztásra kerül.A száraz eleség mellett mindig biztosítsunk friss vizet a kisállatok számára.

Kiszerelés: 1350g

A HACCP jelölés és ISO minősítés biztosítja, hogy a Jr Farm termékei kiemelkedően jó minőségűek és megfelelőek az állatok természetbeli táplálkozásának reprodukálására.

Származási és gyártási hely: Németország

Tömeg 1,35 kg
Kosár