, , , , ,

JR Farm Törpenyúl complete gabonamentes 3500 gr

5 190 Ft
1 483 Ft /kg

100% -ban finoman sajtolt négyágú falatkák, amelyek egyesítik az összes különleges rozsdamentes komponenst, és speciális alakjuknak köszönhetően támogatják a fogak kopását.

rendelésre

Elfogyott

JR Farm Grainless Complete törpenyúl 3500gr
A JR Farm Grainless Complete törpenyúl egészséges, naturális, gabonamentes főtáplálék, törpenyulak számára. Elismerten a legjobb német minőség.

A JR Farm Grainless Complete törpenyúl keverék több gyógynövényt, növényt, virágokat és zöldségeket tartalmaz. A Grainless-nek alacsony kalcium és megnövelt természetes rost tartalma van, hogy segítse az emésztést és koptassa a fogakat. Ezen kívül a Complete Grainless gazdag vitaminokban, tápanyagokban és telítetlen zsírsavakban. Sok friss lenmaggal, ánizzsal és fekete köménnyel. Mesterséges színezékektől, aromáktól, vagy genetikailag módosított összetevőktől mentes. A Complete Grainless nem tartalmaz magas cukortartalmú összetevőket. A Grainless Complete 100%-os, lazán préselt QuadBits-et tartalmaz, amely egyesíti a Grainless különleges összetevőt, és speciális alakjából adódóan segít a fogak kopásában.Az optimális összetevők keveréke megelőzi a szelektív táplálkozását. Nem tartalmaz sem gabonát, sem gabonatermékeket!

Etetési javaslat: Az etetőedény csak akkor kerüljön feltöltésre, ha már csaknem teljesen kiürült. Naponta maximálisan annyi eledel kerüljön az edénybe, ami 24 óra leforgása alatt elfogyasztásra kerül.

A száraz eleség mellett mindig biztosítsunk friss vizet a kisállatok számára.

Kiszerelés: 3500gr

A HACCP jelölés és ISO minősítés biztosítja, hogy a Jr Farm termékei kiemelkedően jó minőségűek és megfelelőek az állatok természetbeli táplálkozásának reprodukálására.

Származási és gyártási hely: Németország

Tömeg 3,5 kg
Kosár