, , ,

Junior Marhamenü 2,5kg, Graf Barf

(82 vásárlói értékelés)

7 950 Ft
3 180 Ft /kg

A Graf Barf menü végre meghozza a forradalmi változást! Mostmár tényleg minden kutyus és cicus tud úgy nyersezni, hogy a gazdi se megy tönkre a porciózásban (adagolása olyan egyszerű akár a száraztápoké, konzerveké), és a kiskedvenc is élvezheti a nyersezés MINDEN ELŐNYÉT!
Kicsiknek és nagyoknak, allergiásoknak és időseknek is kitűnő választás! …DE csak akkor, ha a legegyszerűbb, legkényelmesebb és a biológiailag legmegfelelőbb megoldást keresed ?

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

A Graf Barf Junior marhamenü végre meghozza a forradalmi változást!

TEDD TELJES ÉRTÉKŰVÉ A GRAF BARF KIEGÉSZÍTŐ OLAJ KEVERÉKKEL!

  • Állatorvosok által elismert elismert
  • FEDIAF által elismert tápanyagtartalom
  • Tökéletes nyers menü receptje 🙂

Mostmár tényleg minden kutyus és cicus tud úgy nyersezni, hogy a gazdinak se kell porciózni (adagolása olyan egyszerű akár a száraztápoké, konzerveké), és a kiskedvenc is élvezheti a nyersezés MINDEN ELŐNYÉT!
Kicsiknek és nagyoknak, allergiásoknak és időseknek is kitűnő választás! …DE csak akkor, ha a legegyszerűbb, legkényelmesebb és a biológiailag legmegfelelőbb megoldást keresed!!

A GRAF BARF ÚGY KÉSZÍTETTE EL A MENÜIT, HOGY NEM DARÁLT LE SEMMIT, TEHÁT EGÉSZBEN (KOCKÁRA VÁGVA) TARTALMAZZA A HÚST, CSONTOSHÚST, BELSŐSÉGEKET.

…És hogy ez miért olyan fontos?

Mert így a csontok eltudják látni “fogkefe” funkciójukat. Megelőzhető, illetve megszüntethető pl. a fogkövesedés, a szájszag

Hivatalosan a kölyök életének 14. hetétől adható.

Adagolás: A várható felnőttkori testúlyának 2-4%-át adhatod egy nap a kölyök aktivitásának megfelelően. 6 hónapos korig háromfelé, 6-12 hónapos kor között kétszer, egy éves kor felett egyszer etesd.

41,3% színhúst plusz 26,4% zöldpacalt tartalmaz. A csontos húst marhaszegy  biztosítja. Ez egy szivacsos, vastagabb csont, mellyel 5 kg feletti kutyák már megbírkóznak, viszont keményebb, mint a csirkemellcsont, csirkefarhát, és kevés a hústartalma, ezért a csontos hús az étrendben 13,5%. A maradék 18,8%-ot belsőségek adják, de a tüdőt is belsőségnek számolták.

A Graf barf junior marhamenü kizárólag marha felhasználásával készült 14 féle összetevőből. A 2,5 kg-os kiszerelésű zacskóból kényelmesen és gyorsan tudod tálalni Kedvenced ételét. Hogyha a benne lévő csontos húst csak rágókaként használod akkor a kalcium szükségletet fedezheted Bio tojáshéjporból, darált csontos húsaink közül bármelyikkel, illetve könnyebb csontosnak számítanak pl a csirke csontok, nyuszi csontok.

Összetevők: izomhús, szív, marhaszegycsont, zöldpacal, fehérpacal (zsír), leveles gyomor, máj, nyelőcső környéki hús, tüdő, lép, vese, marhaajak porccal, tőgy.

Analitikai összetevők: nyersfehérje: 15%,  nyerszsír: 15% nyersrost: 1%, nedvességtartalom: 67%, nyershamu: 2%.

A számított Ca/P arány kb: 1,3.

Kálcium: 597 mg/100g, foszfor: 448 mg/100 g.

Kiszerelés: 2,5 kg

Tömeg 2,5 kg
Súly

Gyártó

Junior Marhamenü 2,5kg, Graf Barf termékről 82 értékelés

Powered by
5,0
82 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-5 of 82 reviews
  1. (0) (0)
  2. (0) (0)
  3. (0) (0)
  4. (0) (0)
  5. (0) (0)
Vélemény írása

Elvetés

Kosár