, , , ,

Lactol etetőfecskendő, Beaphar

2 590 Ft

A Beaphar etetőfecskendő hasznos eszköz fiatal vagy legyengült állatok kézzel történő táplálásakor.

Elfogyott

Cikkszám: 1000000041518-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategóriák: , , , ,
A Beaphar etetőfecskendő hasznos eszköz fiatal vagy legyengült állatok kézzel történő táplálásakor, ezért tökéletes kiegészítő a Lactol tejpótló készítmény mellé is.
Használat:
1. Használat előtt győződjön meg róla, hogy minden alkatrész tiszta és steril. Lehetőség szerint fertőtlenítő oldattal fertőtlenítse.
2. Készítse elő a Beaphar Lactol tejpótlót az előírtaknak megfelelően és hagyja, hogy testhőmérsékletűre hűljön.
3. Töltse fel a tompa végű fecskendőt Lactol oldattal, majd finoman nyomja be az adagolót, hogy meggyőződjön a folyadék szabad útjáról.
4. Az állatot törülközőbe pólyálni jó ötlet lehet, így megakadályozhatja a túlzott mozgást, és a kicseppenő folyadék is egyből felszívódik.
5. Nyomjon egy cseppnyi folyadékot a fecskendő végére, majd érintse az állat nyelvéhez. Ez a mozdulat a mellből történő etetést hivatott imitálni, és kiváltja a nyelési ingert. Ismételje meg ezt a lépést, amíg az állat magától is enni akar.
6. Ismételje meg az etetést minden 2-3 órában, ameddig az állat nem elég erős ahhoz, hogy cumisüvegből egyen.
Amennyiben ez a módszer nem működik, használja a keskenyebb végű fecskendőt. Finoman helyezze az állat szájába nyomjon bele egy pár cseppet, majd engedje, hogy az állat lenyelje. Fontos, hogy ne nyomja túl erősen a fecskendőt, mert ez akár a folyadék tüdőbe jutásához is vezethet.
Tartalma: 2 db fecskendő
Kosár