,

Levendula illatú lebomló kakizacskó 120 db, Earth Rated

1 990 Ft

Újrahasznosított dobozban lévő, 120 db (8×15) lebomló, levendula illatú kakizacskó, melyből egyenként tudunk zacskót tépni. Szivárgásmentes, rendkívül erős anyagból készülő termék.

Elfogyott

Cikkszám: 1000000506970 Kategóriák: ,

Az Earth Rated egy kanadai csapat által gyártott termékcsalád. Céljuk olyan minőségi árucikkek gyártása, mely a dizájnos megjelenés mellett megfizethető áron beszerezhető. A környezettudatos termékei és csomagolásuk is újrahasznosított anyagból készülnek, lebomlóak, sőt már komposztba dobható zacskót is kifejlesztettek.

Biológiailag lebomlóak az Earth Rated kakis zacsik?

Sötétzöld színű zacsiaink tartalmaznak egy EPI adalékot, amely a hagyományos műanyag zacskók nem tartalmaznak. Ez az adalékanyag segíti őket a lebomlásban.

Mi az az EPI adalék?

Az EPI a teljesen lebomló műanyag adalék (TDPA) kifejlesztője, amely a zöld színű zacsiainkban alkalmazott technológia. Az EPI teszt azt mutatja, hogy a TDPA lehetővé teszi a zsákok lebomlását, mivel reagál olyan körülményekre, mint a hő, az oxigén és a keverés, nem mérgező és nem hoz létre káros maradványokat.

A levendula illat mesterséges?

Levendulaillatunk 62% -a természetes gyümölcsökből, növényekből és fűszerekből készült illóolajokból származik. A fennmaradó 38% kötőanyag, amely segíti az illat tapadását a zacsikban. A levendulaillat a táskáink teljes alkotóelemének 1% -át teszi ki.

Meddig tarthatóak el a kakis zacsik?

Sötétzöld színű táskáink tartalmaznak EPI adalékot, amely felgyorsítja a lebontási folyamatot, ezért azt javasoljuk, hogy legfeljebb 24 hónapig tartsák őket. Javasoljuk továbbá, hogy száraz, hűvös helyen tárolja őket, mivel a fény és a hő felgyorsíthatja a lebontási folyamatot.

Segítség! Nem tudom kinyitni a zacsikat!

A száraz ujjbegyek néha megnehezíthetik a táska kinyitását. Ha nem sikerül kinyitni őket, javasoljuk, hogy az oldalak elválasztása érdekében nyomja meg a táska tetejét, vagy akár kissé megnedvesítse az ujjbegyeit.

Milyen vastagok a zacskók?

15 micron vastagságuak.

Tartalmaz latexet a kakis zacsi?

Nem, a kakis zacsikban nincsen latex.

Érdekelhetnek még…

Kosár