, , , ,

LickiMat® Slomo™ (Zöld)

5 690 Ft

Tökéletes kisállateledelekhez, joghurthoz, mogyoróvajhoz, krémes állagú pürékhez, nyers ételekhez, folyékony ételekhez, állateledelekhez.
Csökkenti a szorongást, az unalmat és a romboló magatartást – A LickiMat segít megnyugtatni és lefoglalni kedvencedet, miközben kedvenc csemegéjüket élvezhetik, segítve az endorfinok felszabadulását.

Elfogyott

Cikkszám: 1000000464444 Kategóriák: , , , ,

LickiMat® Unalom űző nyalogató szőnyeg kutyáknak és macskáknak.

Tökéletes kisállateledelekhez, joghurthoz, mogyoróvajhoz, krémes állagú pürékhez, nyers ételekhez, folyékony ételekhez, állateledelekhez. Lassú etetés, egészséges és szórakoztató alternatívája a habzsolásgátló tálaknak.
Csökkenti a szorongást, az unalmat és a romboló magatartást – A LickiMat segít megnyugtatni és lefoglalni kedvencedet, miközben kedvenc csemegéjüket élvezhetik, segítve az endorfinok felszabadulását.

Nagyszerű elfoglaltság, ha elkell otthonról menned, de szeretnéd lefoglalni kedvencedet. Kiválóan alkalmas stresszes időkre, például állatorvosi látogatások idejére, injekciók beadása alatt, fürdés közben, körömvágás közben, sérülések rehabilitációjának idejére, valamint zivatarok és tűzijátékok idejére.

Az első LickiMatos élményhez sose hagyd egyedül Kedvenced!

AJÁNLOTT KUTYÁKNAK ÉS MACSKÁKNAK

A LickiMat textúrák úgy lettek kialakítva, hogy mind a kutyák, mind a macskák nyelvének, nyalogatásának ideális terepévé válhasson, és mindenféle csemegével és étellel jól működjön, a joghurttól, mogyoróvajtól és mindenféle kenhető csemegétől a nyers, nedves száraz és folyékony ételekig. A nyalogatás fokozza az ízérzékelést, lehetővé téve kedvencének, hogy csak kis mennyiségű ételt élvezzen. A LickiMat tökéletesen étrend-kiegészítők és gyógyszerek beadásához is.

VÉGE A HABZSOLÁSNAK

A LickiMat felületek elősegítik a kellemes nyalás-élményt kutyák és macskák számára egyaránt. A nyalás hatására nyál keletkezik, amely segít megvédeni kedvencének fogait és ínyét, és elősegítheti az emésztést, mivel a nyál olyan enzimeket tartalmaz, mint az amiláz. A természetes kaucsuk felületén jól tapadnak az étel részecskéi és a szagok, így biztosan nem végez vele Kedvenced egy másodperc alatt!

TÁLALJ EGÉSZSÉGES ÉTELEKET

A LickiMat lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb finomságokat tálalj rajta: joghurtot, mogyoróvajot, püréket, kenhető ételeket és mindenféle organikus és egészséges finomságot. A LickiMat varázsa az, hogy felhívja kedvenceink figyelmét, hogy nyalogassa ki a csemegét a mintás felületről, mindezt lassan hogy minél tovább tartson az élvezet. Kevesebb kalória, egészségesebb ételek és hosszú időn át tartó elfoglaltság.

SEGÍT A MEGFELELŐ SZÁJHIGIÉNIA FENNTARTÁSÁBAN

A LickiMat®-ek felülete igazán izgalmas kihívás és nyalogatása során elősegíti kutyád/macskád nyáltermelését, ami hozzájárul a fogak és a fogíny védelméhez. Baktériumokat távolít el a nyelvről, aminek köszönhetően a lehellet frissebb lesz és nem utolsó sorban a megfelelő emésztéshez is hozzájárulhat.

LASSABB ETETÉS ÉS EGÉSZSÉGESEBB ÉTELEK –

A LickiMat használható a lassabb étkezés elősegítésére és a habzsolás gátlására, így csökkenti a puffadást és javítja az emésztést. Nagyszerű alternatívája a habzsolásgátló tálaknak. Az ételeket és a finomságokat le is fagyaszthatja a LickiMaten a még lassabb és élvezetesebb, hűsítő etetés érdekében.

ALTERNATÍV ETETŐTÁL

A LickiMat tökéletesen helyettesíti az összes etetőtálat, és sokféle formatervezéssel és színnel rendelkezik az Ön igényeinek megfelelően. A LickiMat tökéletes kutyatál helyettesítő kis és közepes méretű kutyafajták számára is. Egyszerre nyers, nedves, száraz és folyékony ételeket is felszolgálhatunk rajta anélkül, hogy rendetlenséget okozna.

A Lickimat Buddy keresztlabirintusú kialakításával tökéletes választás a ragacsos finomságokhoz, például kutyusoknak való mogyoróvajhoz, nedves ételhez vagy nedves kekszhez.

A FOGVÁLTÁS ELŐTT/ALATT ÁLLÓ KÖLYÖKKUTYÁKNAK ÉS A MINDENT MEGRÁGCSÁLÓ ROSSZCSONTOKNAK A LICKIMAT TUFF ™ BUDDY-t  AJÁNLJUK – EZ GYAKORLATILAG ELPUSZTÍTHATATLAN ÉS MOSOGATÓGÉPBEN IS BIZTONSÁGOSAN TISZTÍTHATÓ.

  • nem mérgező élelmiszer-minőségű TPR-ből készül
  • 20 x 20 cm / 8 “x 8”
  • alkalmas minden kutyának és macskának (első alkalommal felügyelje a háziállatot, amíg biztosan nem rágja le a szőnyeget)
  • fagyasztó biztonságos
  • mikró barát
  • kézzel mosható
Gyártó

Kosár