, , ,

LIKER Cord Line – játék (labda kötéllel,narancssárga) kutyák részére

Liker Cord – nem csak egy labda! Ez egy olyan játék, amit Ön és kedvence is szeretni, sőt szeretni fog! A LIKER egyedülálló anyaga lehetővé teszi, hogy a különböző anyagú kutyajátékok (gumi, műanyag, nejlon és pamut) legjobb tulajdonságait egyesítse.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , ,

LIKER CORD LINE

A Liker Cord labda zsinórral ellátott, tökéletes bátorító, apportozós és motivációs játék a kutyák számára.

Zsinór hossza 30 cm

  • Segít, hogy kutyája még élénkebb legyen
  • Növeli a kutyakiképzés intenzitását
  • Biztosítja a keze biztonságát: a speciális gumírozott zsinór nem bántja a kezét; a zsinór biztonságos távolságot biztosít a keze és a kutya fogai között
  • Kényelmes a kötélhúzós játékokhoz
  • Könnyen dobható nagy távolságra
  • Méreganyagmentes, puha a kutya fogai és ínye számára

Liker Cord – nem csak egy labda! Ez egy olyan játék, amit Ön és kedvence is szeretni, sőt szeretni fog! A LIKER egyedülálló anyaga lehetővé teszi, hogy a különböző anyagú kutyajátékok (gumi, műanyag, nejlon és pamut) legjobb tulajdonságait egyesítse.

KÖNNYŰ

A LIKER könnyű és jól manőverezhető. Könnyen dobható a labda . A Liker egyedi labda speciálisan kialakított formájú labda, melynek köszönhetően kissé megváltoztatja repülési irányát és interaktívvá és izgalmassá teszi a játékot a kutyák számára. Nem képes betörni egy ablakot vagy leütni bármilyen tárgyat a nehéz teniszlabdától megkülönböztetve.

LEBEG

A vízi játékok érdekesebbek lesznek. A LIKER labda nem süllyed el, teljesen a vízfelszín felett van és a színének köszönhetően nagyon jól látható. Akkor is jó használni, ha a kutya nem szeret úszni, vagy nem tud úszni. A LIKERrel könnyű lesz megtanítani őt.

MÉREGANYAGMENTES

A LIKER labda egyedülálló anyaga nem mérgező; könnyen harapható, és nem bántja a kutya fogait és ínyét. Önt és kutyáját nem tudja bántani a labda, mert az anyag rugalmas, de puha . A LIKER hasznos a kutya fogai számára. Az anyagba süllyedve a kutya fogai megtisztulnak. A koszos labda könnyen kimosható. A szennyeződés nem marad meg a felületén. Ez azt jelenti, hogy a baktériumok nem jutnak be a kutya szájába.

A labda örömet szerez Önnek és kedvencének! Nehéz elveszíteni! Nem süllyed el a hóban; a fűben is látszik, és a vízben sem süllyed el. És a színét még a legborultabb napon is észre fogja venni.

Javasoljuk, hogy a játék után rejtsd el a Liker-t. Ebben az esetben kutyája hatalmas érdeklődést fog tanúsítani a labda iránt, és minden új játék nagy izgalommal fog kezdődni.

Javasoljuk, hogy felügyelet mellett játsszon. Vigyázzon, hogy kedvence ne nyelje le a labdát vagy annak részeit

Kötél nélküli változatban is elérhető ide kattintva

Labda mérete

5cm, 7cm, 9cm

Kosár