, ,

My Bulldog Buddy – festékmentes kutyajáték, My Bulldog Shop

Milyen esetekben ajánlom a

My Bulldog Buddy kötéljátékot?

Akkor válaszd, ha fontos számodra, hogy a kutyád játék közben se érintkezzen felesleges vegyszerekkel, festékanyagokkal, impregnálókkal, melyek a nyállal kioldódva veszélyesek lehetnek az egészségére. Az egyedi csomózási technikának köszönhetően igen strapabíró kötéljátékokkal biztonságos játékidőt biztosíthatsz kutyád számára.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

My Bulldog Buddy kutyajáték, ami a tudatos gazdik kutyáinak kedvenc játéka

Mivel tudjuk, hogy a legtöbb kutya előszeretettel dolgozik azon, hogy a játékait szétszedje, ezért a kötéljátékainkat addig fejlesztettük, míg egy olyan speciális csomozózási technikát dolgoztunk ki, mellyel garantált az élettartama.

Mi a My Bulldog Buddy titka?

A kutyajátékainkat először csak Bosconak (akkor még egyke volt) kötözgettük, ugyanis többször előfordult, hogy a festékanyagos játékokat szétszedte és néha egy-egy falat is lecsúszott belőlük. Most már ketten nyúzzák napi szinten Tódival a saját kötéljátékaikat, és a játékok még mindig egyben vannak, annak ellenére, hogy már többször megjárták a mosógépet.

Mitől ilyen strapabíró a My Bulldog Buddy?

 erős kötözés
 nehezen bontható csomók
 gondos bandázsolás
 minőségi pamutkötél
 festékanyagmentes

Mikor válaszd a My Bulldog Buddyt?

Ha már eleged van abból, hogy mindegyik játék felrobban 5 perc alatt. Már több 100 kutya tesztelte a kutyajátékainkat, a visszajelzések alapján pedig jól bírják a strapát. Nem kell aggódnod, ha szétjön, garanciát vállalunk rá és visszafizetjük az árát.

Egy strapabíró kötéljáték, ami elengedhetetlen kelléke az önfeledt, vegyszermentes játékidőnek. Ne keresgélj tovább, ha kutyád minden játékot szétkap pár perc alatt! Hidd el, imádni fogjátok a My Bulldog Buddyt!

 

Miben segíthet még a My Bulldog Buddy?

 lefoglalja kutyádat
 rágás közben tisztítja a fogát
 a kötélhúzós játék agyilag is lefárasztja
 többet mozog általa
Pontos méretek: S: 25cm, M: 35cm (Limitált kiadás), L: 45cm
size

, ,

Kosár