Sale!
, , , ,

My Bulldog Cooler, Természetes Hűsítő zselé, My Bulldog Shop

4 500 Ft
24 950 Ft22 500 Ft /kg

A My Bulldog Cooler Természetes Hűsítő Zselé alapdarab a nyári időszakban.

Használata egyszerű és nem igényel külön hűtést használat előtt! Akármikor magadnál tarthatod, hogy a nagy melegben segíts kutyád közérzetén.

Aloevera és Borsmenta összetevőinek köszönhetően hűsiti kedvencedet, javítja a közérzetét, hidratálja a bőrt, a felületi sérüléseket hatékonyan ápolja, véd az UV sugárzás ellen, baktérium-, gomba-, vírusölő hatású.

 

Elfogyott

A My Bulldog Cooler Természetes Hűsítő zselé kötelező darab nyárra minden kutyásnak!

Két fő összetevője az Aloevera és a borsmenta természetesen hűsíti kedvenced a nagy melegben.

  • Az aloevera ápolja kutyusod bőrét, szőrét és segít megelőzni vagy teljesen lecsökkenteni a bőrgyulladás kockázatát. Gombaölő, antimikrobiális és antivirális hatással bír. Jól használható állatok seb- és infekció kezelésében. Legnagyobb mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat (vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak), amelyekre a bőrnek szüksége van. Eljuttatja a bőrtsejtekhez az oxigént, így növelve a sejtek szilárdságát és aktivitását, tehát hidratálja a bőrt.
  • A borsmenta illóolajának köszönhetően véd a káros UV sugárzás ellen. Alacsony koncentrációban a hidegreceptorokat stimulálva megnöveli a hidegérzetet, ezáltal hűsíti a bőrt. Ezen kívül hatékony segítség bőr viszketés ellen, 22 fajta baktériumot és 11 fajta gombát képes elpusztítani, az összes esszenciális illóolaj és olajfajta közül ennek van a legerősebb fényvédő hatása.

Használata egyszerű és nem igényel külön hűtést használat előtt! Akármikor magadnál tarthatod, hogy a nagy melegben segíts kutyád közérzetén.

Különösen a rövidorrú fajtákat érinti a probléma, de minden kutyának hasznos segítség lehet a nyári hőségek átvészelésére, amikor akár a lakás is annyira túlhevülhet, hogy az legjobb négylábú barátaink számára már szinte elviselhetetlen.

Mikor lehet rá szükséged?

  • Ha a kutyád nagyon liheg és melege van, akkor a természetes hűsítő zselével segíthetsz a testhő mérséklésében.
  • Utazások alkalmával, pl.: autóban ahol nincs lehetőség vizezni
  • Ha fekete/sötét színű a kutyusod
  • Ha érzékeny a bőre és előfordult már, hogy leégett
  • Használhatod akkor is, ha a bőre kipirosodott és kisebb irritáció lépett fel. A 100% tiszta aloe vera pép enyhíti a felületi bőrsérüléseket és regenerálja a bőrt.

Hogyan használd?

Vékony rétegben kend be a kutyád fülét (a belső részének csak a tetejét úgy, hogy lehetőleg ne folyjon a fülkagylóba, a külső részét teljesen bekenheted), hasát, combjainak belső felét a My Bulldog Cooler természetes hűsítő zselé-vel. Amennyiben elpárolgott és úgy ítéled, hogy még nagyon liheg, akkor megismételheted a folyamatot.

 

Tömeg 0,200 kg
Méret

Gyártó

Vélemények

Powered by
0,0
1 vélemény alapján
5 csillag
0%
4 csillag
100
100%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. (0) (0)
Vélemény írása

Elvetés

Kosár