, ,

My Bulldog Knotty – festékmentes kutyajáték, My Bulldog Shop

Kiszerelés: S, M
Pontos méretek: M: 30cm, S: 20cm
Különlegessége: festékanyagmentes, pamut kötéljáték
Kölyökkortól használható: igen

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Milyen esetekben ajánlom a

My Bulldog Knotty kötéljátékot?

Akkor válaszd, ha fontos számodra, hogy a kutyád játék közben se érintkezzen felesleges vegyszerekkel, festékanyagokkal, impregnálókkal, melyek a nyállal kioldódva veszélyesek lehetnek az egészségére. Az egyedi csomózási technikának köszönhetően igen strapabíró kötéljátékokkal biztonságos játékidőt biztosíthatsz kutyád számára.

My Bulldog Knotty kutyajáték, ami a tudatos gazdik kutyáinak kedvenc játéka

Mivel tudjuk, hogy a legtöbb kutya előszeretettel dolgozik azon, hogy a játékait szétszedje, ezért a kötéljátékainkat addig fejlesztettük, míg egy olyan speciális csomozózási technikát dolgoztunk ki, mellyel garantált az élettartama.

Mi a My Bulldog Knotty titka?

A kutyajátékainkat először csak Bosconak (akkor még egyke volt) kötözgettük, ugyanis többször előfordult, hogy a festékanyagos játékokat szétszedte és néha egy-egy falat is lecsúszott belőlük. Most már ketten nyúzzák napi szinten Tódival a saját kötéljátékaikat, és a játékok még mindig egyben vannak, annak ellenére, hogy már többször megjárták a mosógépet.

Mitől ilyen strapabíró a My Bulldog Knotty?

 erős kötözés
 nehezen bontható csomók
 gondos bandázsolás
 minőségi pamutkötél
 festékanyagmentes

Mikor válaszd a My Bulldog Knotty?

Ha már eleged van abból, hogy mindegyik játék felrobban 5 perc alatt. Már több 100 kutya tesztelte a kutyajátékainkat, a visszajelzések alapján pedig jól bírják a strapát. Nem kell aggódnod, ha szétjön, garanciát vállalunk rá és visszafizetjük az árát.

Egy strapabíró kötéljáték, ami elengedhetetlen kelléke az önfeledt, vegyszermentes játékidőnek. Ne keresgélj tovább, ha kutyád minden játékot szétkap pár perc alatt! Hidd el, imádni fogjátok a My Bulldog Knottyt!

 

Miben segíthet még a My Bulldog Knotty?

 lefoglalja kutyádat
 rágás közben tisztítja a fogát
 a kötélhúzós játék agyilag is lefárasztja
 többet mozog általa
size

,

Kosár