, ,

Nyugtató hatású spray kutyáknak és macskáknak (környezetkezelő) Beaphar

4 490 Ft
35 920 Ft /kg

A Calming Home Spray enyhe valeriana-kivonatot tartalmaz, mely természetes nyugtató hatásáról ismert – ezzel segít, hogy a kutyák és macskák higgadtabban viselkedjenek idegen vagy stresszt okozó környezetben.

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Kategóriák: , ,
A Calming Home Spray enyhe valeriana-kivonatot tartalmaz, mely természetes nyugtató hatásáról ismert – ezzel segít, hogy a kutyák és macskák higgadtabban viselkedjenek idegen vagy stresszt okozó környezetben. A lakásban használható spray segít megelőzni a szorongást és a nem kívánt viselkedést (pl. karmolások, állandó nyávogás vagy ugatás, jelölés, rongálás). A Calming Home Spray különösen hasznos lehet utazás során. Szintén hatásos otthon a viselkedési problémák kezelésében, a szorongás, idegfeszültség, ingerlékenység csökkentésében. Használható a zavart keltő időszakokban? új háziállat vagy családtag érkezésekor, lakásfelújítás során, költözéskor, tűzijáték és vihar esetén.
Alkalmazás: Használat előtt jól rázza fel. Fújja azokra a helyekre, ahol az állat szorongó vagy zavart viselkedést mutat. Érdemes befújni a takarókat, játékokat és a kaparófát – ez elősegíti a nyugalomérzetet. Fújja be a szállítódoboz belsejét vagy az üléseket autóval való utazás előtt. Ne fújja közvetlenül az állatra! Használat előtt fújja egy nem észrevehető helyre, hogy ellenőrizze az esetleges színfakítást.
Tartalom: 125 ml
Tömeg 0,125 kg
Kosár