, , ,

OCEAN SAVER Kacsa Céklával, Homoktövissel és Tengeri Kincsekkel, SAVE THE PLANET Terra Canis

1 690 Ft

  • Minden összetevő 100% élelmiszer-minőségű
  • Környezettudatosság a kutyatálban
  • Kedvenced is hozzájárul a klímavédelemhez
  • A konzerv árából 10 centtel támogatod a One Earth One Ocean nevű szervezetet
  • Sok egészséges, tengeri összetevővel készült
  • Ideális táplálék felnőtt kutyának

Elfogyott

Cikkszám: 1000000444433 Kategóriák: , , ,

Terra Canis SAVE THE PLANET – Mentsük meg a bolygónk!

A „SAVE THE PLANET” vonallal a Terra Canis a klímavédelemre és a környezttudatosságra hívja fel a figyelmet. A SAVE THE PLANET termékekkel a kutyák is környezetvédőkké válhatnak. Minden „SAVE THE PLANET” menü megvásárlásával hosszútávon finanszírozhatók a fenntartható energiával, a tiszta tengerekkel vagy az erdők újratelepítésével kapcsolatos egyedi környezeti projektek.

Óvjuk az óceánokat az OCEAN SAVER menüvel. Minden egyes megvásárolt konzerv árából 10 centet adományozunk egy adott projektnek. A menük mögött az az ötlet áll, hogy négylábú barátainkat aktívan bevonjuk a környezetvédelembe, és egyúttal biológiailag megfelelő, egészséges és természetes módon tápláljuk őket. A menük olyan összetevőkre összpontosítanak, amelyek jellemzőek az adott projektekre, és rengeteg egészséges tápanyagot kínálnak a kutyának. Minden SAVE THE PLANET menü a könnyen és jól emészthető, kizárólag olyan összetevőkkel, amelyek 100% -ban valódi élelmiszer-minőségűek.

OCEAN SAVER – Az óceánok megmentője!

10 cent / konzerv a „One Earth One Ocean” szervezet számára
Műanyag tengerek, olajkatasztrófák, túlhalászás vagy „szellemhálók” (elszabadult óriás halászháló) – tengereinknek változatos és egyre komolyabb környezeti kihívásokkal kell megküzdeniük.

A projekt: One Earth One Ocean

A Terra Canis “Ocean Saver” menüjével 10 centtel  támogatod minden konzerv megvásárlása után a One Earth One Ocean (OEOO) környezetvédelmi projektet. Ez a Münchenből és Kielből származó nonprofit szervezet 2011 óta arra törekszik, hogy világszerte megszabadítsa a vizeket a műanyag hulladéktól, de az olaj és vegyszerek által okozott szennyezéstől is. A tengerparti tengeri szennyezés műanyag szeméttel való megszüntetésére vonatkozó „Maritime Garbage Collection” többszintű koncepciója előírja, hogy a műanyagot a világ vizeiből gyűjtsék össze egy speciális hulladékgyűjtő hajók flottával, majd hasznosítsák újra vagy alakítsák vissza olajjá. Jelenleg Kambodzsában, Brazíliában, Indonéziában és Egyiptomban vannak folyamatban a műanyaghulladék vízből történő eltávolítására irányuló “One Earth – One Ocean” projektek (2020). Itt a SeeHamster és SeeKuh nevű speciális szemétszállító hajókat használják. Egy másik SeeKuh 2020 közepén kezdi meg munkáját. Ezenkívül az egyesület országos és nemzetközi szinten részt vesz a mikroműanyagok felkutatásában, valamint oktatási, tudatosságnövelő munkában és a tengeri szemetelés témakörében végzett dokumentációban. 2013-ban az OEOO megkapta a híres GreenTec-díjat, amely Európa legnagyobb környezetvédelmi és üzleti díja, a tengeri hulladék ártalmatlanításáért. 2019-ben a szervezet a Szövetségi Környezetvédelmi Minisztériumtól kapott szövetségi ökodizájn díjat a SeeElefant hulladéklerakó hajó új koncepciójáért (2021-re tervezik).
www.oeoo.world

OCEAN SAVER: Kacsa céklával, homoktövissel és tengeri kincsekkel

Az óceán menü számos nagyszerű és egészséges összetevőt tartalmaz a partról és a tengerből egyaránt – anélkül, hogy túlhalászott halakat vagy kihalással fenyegetett tengeri növényeket kellene igénybe venni. Az egészséges tenger és az ép part sok egészséges kincset kínálhat a kutyák számára is. Az Ocean Saver menüben a lédús kacsahús találkozik az energiadús kölessel, vitamindús céklával és a tengerből származó létfontosságú anyagokkal (szangorkorall, osztrigahéj, hínár, tengeri só). A kókuszliszt és az édeskömény biztosítja a gyomor-bélrendszer kiegyensúlyozott flóráját, valamint értékes tápanyagokat és rostokat is biztosít. A homoktövis nagy mennyiségű C-vitaminnal támogatja az immunrendszert, amely dacol az erős tengeri szellőkkel, míg a csukamájolaj energiát, értékes zsírsavakat és további vitaminokat biztosít. Az aromás gyógynövények, mint a lestyán, a levendula és a zsálya, valamint a természetes adalékok egészítik ki az egészséges tengerparti menüt.

Teljes értékű eledel kutyáknak.

Összetétel

Kacsaszív (50%), sárgarépa, burgonya (11%), kacsamáj (7%), uborka, alma, cékla (3,5%), dinnye, eper, kókuszliszt, csukamájolaj (0,4%), tengeri moszat * ( 0,4%), kagylóhéj * (0,3%), homoktövis * (0,2%), csipkebogyó * (0,2%), édeskömény *, levendula *, lestyán *, zsálya *, szangorkorall * (0, 1%), tengeri só (0,1%), ásványi föld * * szárítva

Arányok:

Hús: burgonya: zöldségek / gyümölcs / gyógynövények: egyéb alapanyagok = 57%: 11%: 29%: 3%

Analitikai komponensek

Fehérje: 8%
Zsírtartalom: 4,7%
Nyersrost: 0,3%
Nyershamu: 1,5%
Nedvesség: 81,5%

Energia: MJ / kg: 3,4

Táplálék-adalékanyagok / kg:

D3-vitamin (3a671): 350 NE, E-vitamin (3a700): 75 NE, réz (3b405): 1,5 mg, jód (3b201): 0,8 mg, cink (3b603): 40 mg

Etetési ajánlás

Felnőtt, normál testsúlyú kutya
(A kutya súlya – etetési ajánlás / nap)

5kg – 300 – 400g
10kg – 500 – 600g
20kg – 800 – 1000g
30kg – 1100 – 1400g

Hozzávetőleges értékek, amelyeket a kutya egyéni életmódjához kell igazítani (testmozgás, aktivitás, fajta, anyagcsere, évszak).
Javasoljuk a rendszeres súlyellenőrzést.

Kiszerelés: 400g

Tömeg 0,4 kg
Kiszerelés

Gyártó

Kosár