, , ,

Panzi FitActive Everyday Adult (marha,alma) száraztáp – Felnőtt kutyák részére (15kg)

16 399 Ft

A Fit Active Everyday Beef&Apple egy prémium minőségű száraztáp átlagos aktivitású kutyák részére. Ez a teljes értékű eledel könnyen emészthető húsokból készül, megfelelő mennyiségű zsírral és szénhidráttal. Gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, amelyek támogatják a kutya egészségét és vitalitását. Tartalmaz halhúslisztet az omega-3 és omega-6 zsírsavakért, amelyek a szőrzet egészségéhez járulnak hozzá. A Fit Active Everyday Beef&Apple különleges összetétele gondosan kiválasztott összetevőkből áll, és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít. Tegyél egy lépést előre kedvenced egészsége felé a Fit Active Everyday Beef&Apple száraztáppal!

Engedélyezett utánrendelésre

Panzi FitActive Everyday Adult (marha,alma) száraztáp – Felnőtt kutyák részére (15kg)

A Fit Active Everyday Beef&Apple egy prémium minőségű száraztáp, amely kifejezetten az átlagos aktivitású kutyák számára lett kifejlesztve. Ez a tápláló eledel magas minőségű, könnyen emészthető húsból, megfelelő mennyiségű zsírral és szénhidráttal készül. Minden összetevő gondosan kiválasztott, hogy biztosítsa kedvencednek a teljes és kiegyensúlyozott táplálkozást, amely támogatja egészségét és vitalitását még az aktív életmód mellett is.

A Fit Active Everyday Beef&Apple különleges formulája gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, amelyek elengedhetetlenek a kutya egészségének fenntartásához. A benne lévő halhús hozzájárul az omega-3 és omega-6 zsírsavak megfelelő beviteléhez, amelyek hozzájárulnak a fényes szőrzet és az egészséges bőr megőrzéséhez.

Az eledel összetétele gondosan összeállított. Ez a változatos és tápláló kombináció biztosítja, hogy kedvenced minden fontos tápanyaghoz hozzájusson.

A Fit Active Everyday Beef&Apple kiváló táplálkozási értékekkel rendelkezik. Tartalmazza a következő analitikai összetevőket: nyers fehérje (25,00%), nyersolajok- és zsírok (14,00%), nyers hamu (8,17%), nyersrost (2,17%), és a nedvességtartalom maximum 10,00%.

Az eledel továbbá gazdag tápértékkel rendelkező adalékanyagokban is, például kalcium-D-panthotenátban, szelénben, A-vitaminban és E-vitaminban.

A Fit Active Everyday Beef&Apple száraztáp etetésekor fontos, hogy mindig legyen friss, tiszta víz a kutya számára.

Az eledel szárazon vagy nedvesen is adható, meleg vízzel vagy húslevessel leöntve. A táplálkozási ajánlásokat a táblázatban találod, de mindig figyelembe kell venni kedvenced egyedi táplálkozási igényeit. A terméket száraz, hűvös helyen kell tárolni.

Tedd a Fit Active Everyday Beef&Apple száraztápot a kosaradba, és biztosítsd kedvenced számára az egészséges és ízletes táplálkozást, amely támogatja energikus életét!

Fit Active Everyday Beef&Appleegy tökéletes és kiegyensúlyozott prémium minőségű szárazeledel átlagos aktivitású, kutyák számára. Csúcsminőségű eledel könnyen emészthető húsokból megfelelő mennyiségű zsírral és szénhidráttal. Tartalmazza mindazokat az összetevőket – ásványi anyagokat, vitaminokat – melyek biztosítják, kedvence az aktív munkavégzés mellett egészséges és teljes életet éljen. Hallal az omega-3, omega-6 zsírsavak biztosításáért, a fényes szőrzetért.

Összetétel: gabonafélék, hús és állati származékok: marha húsliszt (12,00%), baromfi húsliszt (10,00%), rizs, olajok és zsírok, hal és halszármazékok: hal húsliszt (5,00%), búza, premix, digest, alma(1,00%), borsó(1,00%), sárgarépa(0,50%), glükozamin-szulfát (0,06%), yucca schidigera (0,04%),.

Analitikai összetevők: nyers fehérje: 25,00%, nyersolajok- és zsírok: 14,00%, nyers hamu: 8,17%, nyersrost: 2,17%, nedvességtartalom: max. 10,00%.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: Ca Calcium-D-panthotenat ((3a841): 0,58%, szelén Se sodium selenit (3b801): 0,31 mg/kg, A-vitamin retinil acetát (a3672): 6177,6 NE/kg, E-vitamin alfa tokoferol acetát (a3700): 36,7 mg/kg

A száraz eledel etetése közben gondoskodjon arról, hogy mindig álljon rendelkezésre tiszta víz. Használható szárazon vagy nedvesen, meleg vízzel vagy húslevessel leöntve. A táblázatban szereplő mennyiségek a valós igények függvényében eltérőek lehetnek, tekintettel az egyes kutyák egyedi igényeire. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Kiszerelés

Kosár
Panzi FitActive Everyday Adult (marha,alma) száraztáp – Felnőtt kutyák részére (15kg)
16 399 Ft

Engedélyezett utánrendelésre