, , ,

Panzi FitActive Everyday Small Adult (marha,alma) száraztáp – Kistestű felnőtt kutyák részére (15kg)

16 399 Ft

Turbózd fel kedvenced kistestű kutyáját a Panzi FitActive Everyday Small Adult száraztáppal! Ez a prémium minőségű eledel tökéletes választás az átlagos aktivitású kutyák számára. Gazdag húsokban, tápanyagokban és omega-3 zsírsavakban, hogy egészséges és energikus maradhasson. Táplálkozási igényeit kielégíti, miközben támogatja a fényes szőrzetet és az optimális egészséget. Táplálkozzon Panzi FitActive-val, és élvezze a boldog és aktív kutyával töltött pillanatokat!

Engedélyezett utánrendelésre

Panzi FitActive Everyday Small Adult (marha,alma) száraztáp – Kistestű felnőtt kutyák részére (15kg)

Fit Active Everyday Beef&Apple Small egy tökéletes és kiegyensúlyozott prémium minőségű szárazeledel átlagos aktivitású, kistestű kutyák számára. Csúcsminőségű eledel könnyen emészthető húsokból megfelelő mennyiségű zsírral és szénhidráttal. Tartalmazza mindazokat az összetevőket – ásványi anyagokat, vitaminokat – melyek biztosítják, kedvence az aktív munkavégzés mellett egészséges és teljes életet éljen. Hallal az omega-3, omega-6 zsírsavak biztosításáért, a fényes szőrzetért.

Fedezd fel a Panzi FitActive Everyday Small Adult (marha, alma) száraztáp kistestű felnőtt kutyák részére! Ez a prémium minőségű eledel tökéletes választás az átlagos aktivitású kistestű kutyák számára. Könnyen emészthető húsokból készül, optimális mennyiségű zsírral és szénhidráttal, hogy kedvenced energikus és egészséges maradhasson.

A FitActive Everyday Small eledel minden olyan tápanyagot tartalmaz, amelyre kutyád szüksége van a teljes és kiegyensúlyozott élethez. A marha húsliszt és a baromfi húsliszt magas minőségű fehérjeforrások, míg a hal húsliszt biztosítja az omega-3 és omega-6 zsírsavakat, amelyek hozzájárulnak a fényes szőrzethez és az egészséges bőrhöz.

Az eledel összetétele gondosan összeállított, és tartalmazza a szükséges gabonaféléket, rizst, olajokat és zsírokat, búzát, premixet, digestet, almát, borsót, sárgarépát, glükozamin-szulfátot és yucca schidigerát. Minden összetevő gondosan kiválasztott a kutya optimális táplálkozásának biztosítása érdekében.

Az eledel magas tápértékkel rendelkező adalékanyagokat is tartalmaz, mint például a kalcium-D-panthotenát, a szelén és a vitaminok (A-vitamin, E-vitamin), amelyek támogatják a kutya egészségét és vitalitását.

Használhatod a Panzi FitActive Everyday Small Adult száraztápot szárazon vagy nedvesen, meleg vízzel vagy húslevessel leöntve. Mindig biztosíts friss, tiszta vizet kutyádnak az étkezések mellé. A táplálkozási ajánlásokat a táblázatban találod, de mindig figyelembe kell venni kedvenced egyedi táplálkozási igényeit. Ne felejtsd, hogy a száraztápot száraz, hűvös helyen tárold, hogy megőrizze frissességét és minőségét.

Válassz a Panzi FitActive Everyday Small Adult (marha, alma) száraztápot, és biztosítsd kedvencednek a kiváló minőségű táplálást, amely támogatja egészségét és boldogságát minden nap!

Összetétel: gabonafélék, hús és állati származékok: marha húsliszt (12,00%), baromfi húsliszt (10,00%), rizs, olajok és zsírok, hal és halszármazékok: hal húsliszt (5,00%), búza, premix, digest, alma(1,00%), borsó(1,00%), sárgarépa(0,50%), glükozamin-szulfát (0,06%), yucca schidigera (0,04%),.

Analitikai összetevők: nyers fehérje: 25,00%, nyersolajok- és zsírok: 14,00%, nyers hamu: 8,17%, nyersrost: 2,17%, nedvességtartalom: max. 10,00%.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: Ca Calcium-D-panthotenat ((3a841): 0,58%, szelén Se sodium selenit (3b801): 0,31 mg/kg, A-vitamin retinil acetát (a3672): 6177,6 NE/kg, E-vitamin alfa tokoferol acetát (a3700): 36,7 mg/kg

A száraz eledel etetése közben gondoskodjon arról, hogy mindig álljon rendelkezésre tiszta víz. Használható szárazon vagy nedvesen, meleg vízzel vagy húslevessel leöntve. A táblázatban szereplő mennyiségek a valós igények függvényében eltérőek lehetnek, tekintettel az egyes kutyák egyedi igényeire. Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Kiszerelés

Kosár
Panzi FitActive Everyday Small Adult (marha,alma) száraztáp – Kistestű felnőtt kutyák részére (15kg)
16 399 Ft

Engedélyezett utánrendelésre