,

Plüss Játék Kutyáknak (Zsiráf, Csont, Majom), Danish Dog Design

Pici, aranyos és sípol. A Danish Design prémium minőségű kutyajátékai most zsiráf, csont és majom formájában kaphatóak nálunk. Puha és durva anyagok keverékéből készült, hogy növelje az élvezetet. A sípoló pedig felkelti kutyusunk vadászösztönét. Kezdődhet a zúzás!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 1000000433826 Kategóriák: ,

Pici, aranyos és sípol. A Danish Design prémium minőségű kutyajátékai most zsiráf, csont és majom formájában kaphatóak nálunk.

Puha és durva anyagok keverékéből készült, hogy növelje az élvezetet. A sípoló pedig felkelti kutyusunk vadászösztönét. Kezdődhet a zúzás!

A Danish Designnál több mint 30 éve dolgozunk kutyakeményen hogy mesés ágyakat, fekhelyet tervezzhessünkés gyárthassunk kutyáknak és macskáknak, Yorkshire (Anglia) csodálatos városában. Hírnevünk messzire eljutott, és piacvezetőként mindig kiváló minőségű termékeket szállítunk az Egyesült Királyságban és Európában. Minden, amit gyártunk, úgy lett kialakítva, hogy stílust, kényelmet és funkcionalitást biztosítson minden háziállat és tulajdonos számára. Minket valóban érdekel minden apró kis részlet, és különös figyelmet szentelünk ügyfeleink véleményére – a kiválóság alapfelszereltség minden termékünknél.

A Danish Design környezetbarát!

Hulladékunk több mint 90% -ának hosszú távú újrahasznosítására nagyon büszkék vagyunk, hogy 100% -ban újrahasznosított műanyagot használunk ágyaink elkészítéséhez. Ezt az újrahasznosított ún PET-pelyhet műanyag palackok aprításával állítják elő, amelyeket aztán megtisztítanak és felmelegítenek, így folyadék keletkezik belőle. Ezt szitán átnyomják, így szálakat képeznek a műanyagból, amely lehűlve rostot alkot. Ezt a rostot aztán gyárunkban feldolgozzuk. Az újrahasznosított PET rostra való áttéréssel biztosíthatjuk, hogy évente mintegy nyolc millió műanyag palack kerüljön a hulladéklerakóba, a természetes környezetünkbe és az óceánokba.

Forma

Majom, Csont, Zsiráf

Gyártó

Kosár