, , , , , ,

Rooties Bükkfa Gyökér Rágóka, Play Fetch Stick, Blue Tree

(3 vásárlói értékelés)

2 990 Ft

Rooties Bükkfagyökérből készült rágógyökereket kedvenced is imádni fogja! Ideális társ egy közös játékhoz – tele szórakozással és erővel! Ezek a szuper gyökerek a helyi bükkösök kezeletlen bükkgyökereiből készülnek. Rendkívül masszívak, nem hasadnak szét, nem törnek szilánkosan és kellemes, sima felületüknek és vonzó illatuknak köszönhetően hívják kutyád játékra ÉS alapos rágásra.

Elfogyott

Természetes játék – szilánkmentesen!

Kicsit túl tiszta vagy épp kicsit lusta kedvenced? Hiányzik a testmozgás vagy nem tudod mivel motiválhatnád?

Akkor ez csak neked szól! A Rooties Bükkfagyökérből készült rágógyökereket kedvenced is imádni fogja! Ideális társ egy közös játékhoz – tele szórakozással és erővel! Ezek a szuper gyökerek a helyi bükkösök kezeletlen bükkgyökereiből készülnek. Rendkívül masszívak, nem hasadnak szét, nem törnek szilánkosan és kellemes, sima felületüknek és vonzó illatuknak köszönhetően hívják kutyád játékra ÉS alapos rágásra.

A ROOTIES Rágógyökerek nagyon jól repülnek, és kedvencednek sosem lesz elege a játékból velük, vissza lehet hozninőket, és megkérni a gazdit, hogy újra és újra dobja el.

A rágógyökerek valódi bőrből készült akasztóval vannak felszerelve, hogy bárhová magadra akaszthasd és sose maradjon otthon! A szórakoztatás mellett a kutya rágóizmait edzik anélkül, hogy félned kellene a szájüreg sérüléseitől a szilánkos részek miatt. Az intenzív rágási mozdulatok pedig szintén segítenek csökkenteni a stresszt.

Egy kis tipp: Egy ilyen rágógyökér nem hiányozhat egyetlen kutyasétáltatásról sem! A ROOTIES PLAY rágógyökér 100% természetes termék, amelynek mérete és alakja eltérhet termékenként.

Rooties Bükkfa Gyökér Rágóka, Play Fetch Stick, Blue Tree termékről 3 értékelés

Powered by
5,0
3 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-3 of 3 reviews
  1. (0) (0)
  2. Elképesztően tetszik a kiskutyámnak, korábban már volt többször kávéfája, azonban mostmár ha a kettő közül kell választani mindig ehhez nyúl. Örülünk,hogy megvettük.😊

    (0) (0)
  3. (0) (0)
Vélemény írása

Elvetés

Kosár