, , , ,

Rooties Bükkfa Gyökér Rágóka, Play Fetch Stick, Blue Tree

(3 vásárlói értékelés)

2 990 Ft

Rooties Bükkfagyökérből készült rágógyökereket kedvenced is imádni fogja! Ideális társ egy közös játékhoz – tele szórakozással és erővel! Ezek a szuper gyökerek a helyi bükkösök kezeletlen bükkgyökereiből készülnek. Rendkívül masszívak, nem hasadnak szét, nem törnek szilánkosan és kellemes, sima felületüknek és vonzó illatuknak köszönhetően hívják kutyád játékra ÉS alapos rágásra.

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Cikkszám: 1000000169692 Kategóriák: , , , ,

Természetes játék – szilánkmentesen!

Kicsit túl tiszta vagy épp kicsit lusta kedvenced? Hiányzik a testmozgás vagy nem tudod mivel motiválhatnád?

Akkor ez csak neked szól! A Rooties Bükkfagyökérből készült rágógyökereket kedvenced is imádni fogja! Ideális társ egy közös játékhoz – tele szórakozással és erővel! Ezek a szuper gyökerek a helyi bükkösök kezeletlen bükkgyökereiből készülnek. Rendkívül masszívak, nem hasadnak szét, nem törnek szilánkosan és kellemes, sima felületüknek és vonzó illatuknak köszönhetően hívják kutyád játékra ÉS alapos rágásra.

A ROOTIES Rágógyökerek nagyon jól repülnek, és kedvencednek sosem lesz elege a játékból velük, vissza lehet hozninőket, és megkérni a gazdit, hogy újra és újra dobja el.

A rágógyökerek valódi bőrből készült akasztóval vannak felszerelve, hogy bárhová magadra akaszthasd és sose maradjon otthon! A szórakoztatás mellett a kutya rágóizmait edzik anélkül, hogy félned kellene a szájüreg sérüléseitől a szilánkos részek miatt. Az intenzív rágási mozdulatok pedig szintén segítenek csökkenteni a stresszt.

Egy kis tipp: Egy ilyen rágógyökér nem hiányozhat egyetlen kutyasétáltatásról sem! A ROOTIES PLAY rágógyökér 100% természetes termék, amelynek mérete és alakja eltérhet termékenként.

Rooties Bükkfa Gyökér Rágóka, Play Fetch Stick, Blue Tree termékről 3 értékelés

5,0
3 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
 1. Barbara Szöllősi (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  (0) (0)
 2. Noémi E. (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  Elképesztően tetszik a kiskutyámnak, korábban már volt többször kávéfája, azonban mostmár ha a kettő közül kell választani mindig ehhez nyúl. Örülünk,hogy megvettük.😊

  (0) (0)
 3. Anonim (megerősített tulajdonos)

  Ellenőrzött értékelésEllenőrzött értékelés - eredeti megtekintéseKülső hivatkozás

  (0) (0)
Vélemény írása

Elvetés

Kosár