, , , , , ,

Sun Chlorella Kutyáknak (Törött sejtfalú, organikus) Lunderland

8 990 Ft
89 900 Ft /kg

A chlorella ásványi anyagok és vitaminok ellátására szolgál, megszünteti a szájszagot és egyéb kellemetlen szagokat. Kiváló minőségű, jól felszívódó, rendkívül tiszta készítmény kutyák és macskák részére.

Organikus Sun Chlorella

100% Chlorella vulgaris (őrölt) német gyártásból, minden egyéb adalékanyag nélkül

Sun Chlorella vagy “sima chlorella”? Mi a különbség?

A Chlorella minden tápanyagát hermetikusan magába zárva tartja az áthatolhatatlan sejtfalnak köszönhetően. A Sun Chlorella a DYNO®MILL nevű eljárást alkalmazza, amely a chlorella sejtfal 90%-át porrá töri, felszabadítva értékes tápanyagait, amik így a legkönnyebben felvehető, hasznosítható állapotba kerülnek.

A Lunderland Sun Chlorella

A mi Lunderland Sonnen Chlorellánkat zárt üvegcsőrendszerekben termesztik. Ez garantálja a maximális tisztaságot , a tápanyagok ellenőrzött felhasználását és az optimális napfénynek való kitettséget . A normál mezőgazdaságból származó peszticidekkel vagy rovarirtó szerekkel való szennyeződés gyakorlatilag lehetetlen. Ugyanez vonatkozik azokra a szennyeződésekre is, amelyek a környező természetből behatolhatnak a szaporítótartályokba a szabadtéri rendszerekben. A mikrobiológiai terhelést is lehetőség szerint minimalizálják az élelmiszeripari gyártóüzemben.

Az üvegcsőrendszerben történő termesztés nemcsak nagyon hatékony, hanem a világ egyik legtisztább és legjobb minőségű algatermékének alapja is . Valójában ezek a chlorella algák még kevésbé szennyezettek, mint a  jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható biotermékek a mikroalga szektorban.
Speciális tápanyag- és ásványianyag-tartalma miatt a chlorellánk a legkülönfélébb felhasználási területekre alkalmas.
A Chlorella (mint a Spirulina) egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az erőteljes szagsemlegesítő hatása.
A Spirulina/chlorella értékes alternatívája lehet a kereskedelemben kapható klorofill pasztáknak azoknak az állatoknak, amelyek bőrükön keresztül vagy szájukból szagolnak orvosi diagnózis nélkül.
Ezenkívül a chlorella ásványi anyagok és vitaminok ellátására szolgál . Jódtartalmuk azonban elhanyagolható , mivel a chlorella a hínárral ellentétben édesvízi élőlény. Ehelyett különösen jól teljesít kálium- és magnéziumtartalmával . A benne található vas könnyen biológiailag hozzáférhető. A vitaminoknál a B-vitamin ( B6 , B9 és mindenekelőtt a folsav és B12 biológiailag könnyen hozzáférhető formában ) tartalmát kell kiemelni.

A B12-vitamin fontos szerepet játszik a vérképzésben , a sejtosztódásban (sebgyógyulás), a metionin/homocisztein anyagcserében , az idegrendszer működésében és a DNS-replikációban . Az idősebb, krónikus beteg, vemhes/szoptató és  vegán állatokat
különösen érinti a B12-vitamin hiánya . A folsavra például vékonybélgyulladás esetén van szükség . A klorella pozitív hatással van a bélnyálkahártyára , a benne lévő β-1,3-glükánok pedig az immunrendszert is erősíthetik .

karotinoidok (β-karotin, lutein) és a klorofill magas aránya szintén támogatja a bőr funkcióit (serkentik a bőr pigmentációját, ami természetes fényvédelmet hoz létre), valamint a látás egészségének megőrzését is .
Felhívjuk figyelmét, hogy a karotinoidok vöröses árnyalatot adhatnak a szőrzetnek.
Klorellát adunk kutyáinknak, ha fáradtnak és kedvetlennek tűnnek minden látható ok nélkül, mert a chlorella köztudottan megköti a nehézfémeket és eltávolítja azokat a szervezetből.

Kiegészítő takarmány kutyáknak + macskáknak

Adagolási ajánlás:

Kúraszerű használat esetén (8-12 hét) a következőket ajánljuk:

macskák és kutyák részére

5 kg-ig naponta ¼ teáskanál (kb. 0,5 g)
5kg-20 kg közötti kutyák ½ teáskanál (kb. 1 g) naponta
20kg-40 kg napi 1 teáskanál (kb. 2 g)
40 kg feletti kutyák napi 2 teáskanál (kb. 4 g)

Fehérje: 53,5%
Zsírtartalom: 10,1%
Nyershamu: 7,0%

Tömeg N/A
Kiszerelés

,

Gyártó

Kosár
Sun Chlorella Kutyáknak (Törött sejtfalú, organikus) Lunderland
8 990 Ft
89 900 Ft /kg
Opciók választása