, , ,

Szárított Nyúlláb Kutyáknak (Választható Kiszerelések), Teomann

890 Ft3 590 Ft

Összetétel: 100% nyúlláb

Hossz: kb 10-15cm

Ha megvásárolod 6 pontot kapsz ami Ft-24 Ft forintot ér!
Ha megvásárolod 6 pontot kapsz ami Ft-24 Ft forintot ér!

A szárított szőrös nyúlláb egy ízletes és tápláló rágcsálnivaló, amely kifejezetten kutyák számára készült. A termék fő összetevője a szárított nyúlláb, amely gazdag fehérjékben és fontos tápanyagokban, mint például kalcium, foszfor és B-vitaminok.

A szőrös nyúllábak hosszú rágásra ösztönzik a kutyákat, amelyek segítenek az egészséges fogak és íny fenntartásában, valamint a stressz és a szorongás csökkentésében is segíthetnek. A rágcsálás során a kutyák fokozott nyáltermeléssel jobb emésztést érnek el és csökkentik a rossz lehelletet. A szőrös rágcsálnivalók kifejezetten ajánlottak lepedék és kezdődő fogkövesedés ellen.

A szőrös rágcsálnivalók előnyeiről bővebben itt írtunk.

A szárítási folyamat során a nyúllábak megtartják a természetes ízüket és aromájukat, és ugyanakkor megkeményednek, így a kutyák hosszú ideig rágcsálhatják őket. A termék ideális választás a kutyák fogainak és ínyének tisztán tartásához is, mivel a rágcsálás során eltávolítják a fogak közötti ételmaradványokat és masszírozzák az ínyt.

A szárított szőrös nyúlláb kutyáknak termék garantáltan magas minőségű, és nem tartalmaz semmilyen mesterséges színezéket, ízesítőt vagy tartósítószert. Ez egy természetes és egészséges rágcsálnivaló, amely kutyád számára biztosítja a szükséges fehérjét és élelmi rostot, miközben hozzájárul az egészséges fogak és íny fenntartásához.

Egy nyúlláb kb 10-15cm hosszú.
Minden méretű és fajtájú kutyának ajánlott az étekezések között kiegészítő, rágcsálnivaló táplálékként.

Analitika: nyersfehérje: 89,1%, nyershamu: 2,7%, nyerszsír: 1,9%.

Kiszerelés

, ,

Gyártó

Kosár
szárított szőrös nyúlláb kutyáknak Szárított Nyúlláb Kutyáknak (Választható Kiszerelések), Teomann
890 Ft3 590 FtOpciók választása