TEKNŐSBÉKA Intelligencia játék kutyáknak, My Intelligent Dogs

Sale!

TEKNŐSBÉKA Intelligencia játék kutyáknak, My Intelligent Dogs

1 ElkeltElfogyott

23 990 Ft 21 591 Ft Az árak az ÁFA-t tartalmazzák

  • Gyártó: My Intelligent Dog

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

A TEKNŐSBÉKA egy kihívást jelentő ügyességi játék, amelyet a My Intelligent Pets® fejlesztett ki és szabadalmazott. Ez a kétszintes konstrukció sínekkel és mélyedésekkel van felszerelve. Vannak olyan hengerek, kupakok és fiókok is, amelyek feltárják az elrejtett jutalomfalatokat kedvencednek, ha megfelelő módon mozgatja, felemeli vagy húzza őket.

A játék többdimenziós kihívás a kutyája számára, mivel függőlegesen és vízszintesen is meg kell oldania az „akadályokat”. Kedvence játékosan fejleszti közben problémamegoldó készségét, koncentrációját, logikáját és türelmét, ami minden bizonnyal segít neki a feladat elsajátításában. Kutyája képes lesz begyakorolni a finom motoros képességeket és megtanulja, hogyan tudja koordinálni a különféle mozgásokat.

A játék alapváltozatához 4 fiók, 10 henger + 13 kupak tartozik.

ÍGY MŰKÖDIK:

1. lépés: Rejtsd el a kutyád kedvenc jutalomfalatkáit a fiókok belsejében, valamint a hengerek és a kupakok alatt.
2. lépés: Ösztönözd kutyáda játékra – például úgy, hogy megmutatod, hol találja meg jutalmát, figyelheti amint elrejted őket stb.
3. lépés: Kutyád mozgatja és felemeli a hengereket és a kupakokat, hogy megtalálja a rejtett fogásokat. Néhány rejtekhelyet emellett a hengerek is blokkolnak – kutyád el kell távolítania először a hengereket, hogy kitudja húzni a fiókokat hogy megtalálhassa az összes elrejtett finomságot. A kutyának el kell mozdítania a játék alsó szintjén található oldalsó kupakokat és kinyitnia a fiókokat.
4. lépés: Dicsérd meg kutyád minden egyes alkalommal, amikor talál valamit, és hagyd, hogy kutyád az orra segítségével már jutikat keressen, ha egy részfeladatot nem sikerült elsőre megoldani.

CsodaTipp:

Kezdő kutyának először könnyen megoldható feladatot adjunk csak, nehogy elveszítse a türelmét és elmenjen a játéktól a kedve. Ha sikerélménye van, hamar rá fog érezni a nehezebb feladatok megoldására is

Játssz együtt a kutyájáddal, és ösztönözd a feladat megoldására folyamatos dicséretekkel, klikkerrel. Legyél nyugodt, légy türelmes, hidd el, megéri! 🙂

Ne hagyd soha, hogy kutyád felügyelet nélkül játsszon, és azonnal közbe kell avatkozni, amikor elkezdi harapdálni, rágcsálni a játékot.

Maximum 10 percig ajánlott egyszerre játszani, és fontos, hogy MINDIG legyen sikerélménye a kutyádnak különben elveszítheti érdeklődését a játék iránt. Ha úgy látod kezded elveszíteni a figyelmét tedd el a játékot és kicsit később vegyétek csak elő újra!

Néhány napos szünetet is érdemes tartani, hiszen ez egy nehéz és fárasztó játék, addig is próbáljátok ki a My Intelligent Pets® intelligencia játék kollekció más darabjait is, így kutyusod minden alkalommal újból élvezheti a TEKNŐSBÉKA játékot.

EZEKET PRÓBÁLJÁTOK MÉG KI!

KÉT TORONY

PIRAMIS

BAJKEVERŐ

Megfelelő ételek a TEKNŐSBÉKA játékhoz:

Száraz jutalomfalatot kell hozzá választani!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TEKNŐSBÉKA Intelligencia játék kutyáknak, My Intelligent Dogs” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mások ezeket vették...

Kezdj el gépelni és nyomj Entert

Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.