, , ,

TREE LOVER Vadhús Gesztenyével, Szederrel és Erdei Gyógynövényekkel, SAVE THE PLANET Terra Canis

1 690 Ft
4 225 Ft /kg

  • Minden összetevő 100% élelmiszer-minőségű
  • Környezettudatosság a kutyatálban
  • Kedvenced is hozzájárul a klímavédelemhez
  • A konzerv árából 10 centtel támogatod a Little Sun nevű szervezetet
  • Sok egészséges, napérlelte alapanyagból
  • Ideális táplálék felnőtt kutyának

Elfogyott

Cikkszám: 1000000444474 Kategóriák: , , ,

Terra Canis SAVE THE PLANET – Mentsük meg a bolygónk!

A „SAVE THE PLANET” vonallal a Terra Canis a klímavédelemre és a környezttudatosságra hívja fel a figyelmet. A SAVE THE PLANET termékekkel a kutyák is környezetvédőkké válhatnak. Minden „SAVE THE PLANET” menü megvásárlásával hosszútávon finanszírozhatók a fenntartható energiával, a tiszta tengerekkel vagy az erdők újratelepítésével kapcsolatos egyedi környezeti projektek.

A Fenntartható Erdő projekt – Tree Lover. Minden egyes megvásárolt konzerv árából 10 centet adományozunk egy adott projektnek. A menük mögött az az ötlet áll, hogy négylábú barátainkat aktívan bevonjuk a környezetvédelembe, és egyúttal biológiailag megfelelő, egészséges és természetes módon tápláljuk őket. A menük olyan összetevőkre összpontosítanak, amelyek jellemzőek az adott projektekre, és rengeteg egészséges tápanyagot kínálnak a kutyának. Minden SAVE THE PLANET menü a könnyen és jól emészthető, kizárólag olyan összetevőkkel, amelyek 100% -ban valódi élelmiszer-minőségűek.

TREE LOVER – Fenntartható Erdőtelepítés
10 cent konzervenként a Fairventures szervezetnek
A fa értékes természeti erőforrás. Ennek az alapanyagnak az intenzív felhasználása miatt a fák gyakran már nem öregedhetnek meg, mert korán kivágják őket. Ezenkívül az erdők általában már nem természetes módon nőnek, hanem megtervezik, telepítik és létrehozzák. Ez befolyásolja az erdő és a fa minőségét is. A fa tisztítására nehéz gépeket használnak, amelyek összenyomják a talajt és ezáltal megváltoztatják: kevesebb oxigént képes felvenni, és használata korlátozott. Az erdők azonban olyan természeti értékek, amelyeket védeni kell, mert számos növénynek és állatnak fontos élőhelyet nyújtanak. Ezenkívül a fák természetes oxigénforrásként fontos támaszt jelentenek éghajlatunk számára. A fák pozitív hatással vannak ránk is, mert állítólag szabályozzák a vérnyomást, megnyugtatják elménket és élesebbé teszik érzékeinket. A Terra Canis „Tree Lover” menüjével minden megvásárolt konzervenként 10 centet adományozunk a „FAIRVENTURES WORLDWIDE” szervezetnek.

A projekt – Fairventures Worldwide

A Fairventures nagyszabású erdőfelújítási projekteket fejleszt és valósít meg a trópusokon. Az intelligens agrárerdészeti rendszereket és a modern technológiákat kombinálják annak érdekében, hogy fenntartható erdőket hozzanak létre, amelyekben a helyi lakosság jól élhet, és a globális értékláncok szereplői hozzájárulhatnak az erdősítéshez, a biodiverzitás javításához és az éghajlat védelméhez. Az egész megközelítés keresletorientált: a magánszektorral együtt úgy tervezik az erdősítést, hogy gazdaságilag vonzó nyersanyagok keletkezzenek. A megfelelő helyi megoldások kidolgozása és tesztelése érdekében partnerségek jönnek létre a helyi közösségekkel. Ezek a megoldások a gyorsan növekvő fafajok újratelepítésétől a fenntartható fa és egyéb erdészeti termékek előállításán át az integrált agrárerdőig terjednek. Ez új jövedelmi lehetőségeket teremt a helyi emberek számára. A Fairventures projektek és termékek hozzáadott értéket kínálnak a teljes értéklánc mentén, és ugyanakkor ellensúlyozzák az éghajlati válságot.
www.fairventures.org

TREE LOVER: Vadhús Gesztenyével, Szederrel és Erdei Gyógynövényekkel
Az erdő nemcsak környezeti érték, amelyet védeni kell, hanem kulináris szempontból is sok mindent kínál. Legjobb és legegészségesebb összetevőit választották ki a TREE LOVER menüjébe. A vadon élő állatok aromás vadhúsa egészséges, jól emészthető fehérjeforrást biztosít, amely az érzékeny kutyák számára is ideális. A fehérjében gazdag gesztenye és a burgonya rengeteg energiát biztosít a tálban. A leghíresebb fán termő gyümölcs az alma és körte együtt szederrel és erdei gyógynövényekkel (nyírfalevél, bögre, csalán, kakukkfű), sok egészséges vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemekkel, valamint másodlagos növényi anyagokkal látják el kutyáinkat. A természetes moszat, a sörélesztő, a csipkebogyó, a tojáshéj, az ásványi föld és a lenmagolaj tökéletesítik a kutya lakomáját.

Összetétel

Vadhús (51%), burgonya (12%), tök, cukkini, fehérrépa, alma, körte, szeder (2%), lenmagolaj, tojáshéjpor *, tengeri moszat *, gesztenyeliszt * (0,4%), sörélesztő * , nyírfalevél * (0,2%), fekete üröm * (0,2%), görögszéna * (0,2%), csalán * (0,2%), kakukkfű * (0,2%), ásványi föld *, andoki só

* szárított

Arányok:

Hús: burgonya: zöldségek / gyümölcs / gyógynövények: egyéb alapanyagok = 51%: 12%: 34%: 3%

Analitikai komponensek

Fehérje: 7,7%
Zsírtartalom: 4,7%
Nyersrost: 0,8%
Nyershamu: 1,7%
Nedvesség: 85,1%

Energia: MJ / kg: 3,3

Táplálék-adalékanyagok / kg:

Vit. A (3a672a): 4000 NE, Vit3 D3 (3a671): 500 NE, Vit. E (3a700): 75 NE, réz (3b405): 3 mg, jód (3b201): 0,8 mg, cink (3b603) : 40 mg

Etetési ajánlás

Felnőtt, normál testsúlyú kutya
(A kutya súlya – etetési ajánlás / nap)

5kg – 300 – 400g
10kg – 500 – 600g
20kg – 800 – 1000g
30kg – 1100 – 1400g

Hozzávetőleges értékek, amelyeket a kutya egyéni életmódjához kell igazítani (testmozgás, aktivitás, fajta, anyagcsere, évszak).
Javasoljuk a rendszeres súlyellenőrzést.

Kiszerelés: 400g

Tömeg 0,4 kg
Kiszerelés

Gyártó

Kosár