, , ,

Trixie Cool Mat – hűsítő matrac – világoskék (M) 50x40cm

3 890 Ft

A hűtőhatás testkontaktussal érhető el, és nem igényel további hűtést, áramot vagy vizet. Képes több órán keresztül hűsíteni, és rövid megszakítás után ismét használható. A matrac egyszerűen tisztítható, és alkalmas az ágyon, kutyaházban vagy az autóban való használatra is.

Elfogyott

Kategóriák: , , ,

A Hűtőmatrac kutyáknak egy innovatív termék, amely segíti a kutyák kényelmét és hűsítését. Ez a matrac speciális nylon tapintású (poliészter) anyagból készül, amely támogatja a testhőmérséklet szabályozását. A hűtőhatás testkontaktussal érhető el, és nem igényel további hűtést, elektromos áramot vagy vizet.

A matrac több órán át hűsít, így a kutyák hosszú ideig élvezhetik a kellemes hűvösséget. Rövid megszakítás után ismét használatra kész. Ezenkívül a matrac sokféle helyen használható, például ágyon, kutyaházban vagy az autóban.

A tisztítása rendkívül egyszerű, csak egyszerűen törölje le egy kendővel. A hűtőmatrac megfelel az állatvédelmi előírásoknak az AT 18. szakasz alapján. A hűtőfolyadék összetevői víz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz és tartósítószerek.

Tipp: Ne használja a matracot a napon, és ne tárolja vagy használja 45 °C feletti hőmérsékleten. A zselé túl meleg lehet és folyékony állapotba kerülhet, így elveszítheti hűtőhatását.

A hűtőmatracon hőingadozások miatt nedvesség képződhet. Ezért javasoljuk, hogy a matracot ne hajtogassa össze vagy tárolja az eredeti dobozában, hanem terítse szét és szükség esetén törölje szárazra egy kendővel.

A termék élettartama a tárolást és a kezeléstől függ.

Kosár