, , , ,

Trixie Coolling Ball – termoplasztik gumi játék (hűtő labda) kutyák részére (Ø8cm)

1 890 Ft

termoplasztik gumi játék (hütő labda) kutyák részére (Ø8cm)

Ha megvásárolod 13 pontot kapsz ami 13 Ft forintot ér!

Termoplasztik gumi hűtő labda kutyáknak (Átmérő: 8 cm)

A kutyád örömére és kikapcsolódására tervezett termoplasztik gumi hűtő labda ideális választás a meleg napokon vagy játék közbeni hűsítésre. Ez a különleges játék az aktív kutyák számára kifejlesztett innovatív anyagokat és tervezési elemeket kombinálja, hogy biztosítsa a tartósságot, az interaktív játékélményt és a hűsítő hatást.

Az átmérője 8 cm, így a kutyádnak könnyen a szájába fogható és hordozható. Az ideális méretnek köszönhetően a játék alkalmas minden méretű kutya számára, a kis terrierekkel kezdve egészen a nagyobb fajtákig. Legyen szó egy szuper erőteljes rágókról vagy egy játékos kis kutyáról, ez a termoplasztik gumi hűtő labda biztosan felkelti a figyelmüket és élvezetes játékélményt nyújt.

A termoplasztik gumi anyag rendkívül tartós és ellenáll a kutyák durva kezelésének és rágásainak is. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is ki tudja elégíteni a kutyád játékigényét. A speciális anyagnak köszönhetően ez a hűtő labda is kifejezetten hűvös érzetet biztosít a kutyádnak a szájában, amely segít enyhíteni a meleg napok okozta kellemetlenségeket.

Ezenkívül a hűtő labda interaktív játékélményt kínál a kutyádnak. A különböző textúrák és dudorok, amelyek a labdán találhatók, serkentik a kutya érzékeit és ösztönzik a játékot. Kihívást jelenthet a kutyádnak, hogy megfogja és megtartsa a labdát, miközben élvezi a hűvös érzést a szájában.

Ez a termoplasztik gumi hűtő labda könnyen tisztítható és mosható, így könnyedén megőrizheti a higiéniát és a frissességet. Ideális választás mind beltéri, mind kültéri játékhoz, és a kutyád egész évben élvezheti a játékot.

Tulajdonságok:

  • Anyag: Termoplasztik gumi
  • Méret: Ø 8 cm
  • Hűsítő hatás a meleg napokon
Kosár
termoplasztik hűtőlabda kutyáknak csodacsont.hu Trixie Coolling Ball – termoplasztik gumi játék (hűtő labda) kutyák részére (Ø8cm)
1 890 Ft
Ha megvásárolod 13 pontot kapsz ami 13 Ft forintot ér!