, ,

Vesediétás táp lazaccal macskáknak, Beaphar

790 Ft
7 900 Ft /kg

Kiegészítő takarmány vesevédő funkcióval a krónikus veseelégtelenségben szenvedő macskáknak.

Elfogyott

A macskák táplálásánál fontos a vesék felesleges terhelésének kerülése. A Beaphar vesediétás tápokat állatorvos segítségével fejlesztettük, kifejezetten a vesebeteg macskák különleges igényeihez igazodva. Az alacsony foszfortartalom és a csökkentett, de magas minőségű fehérjetartalom megkönnyíti a vese működését. Az előállítás módja és az összetevők magas minősége garantálja, hogy kedvenve örömmel fogyassza az eleséget.
Adagolás: Az állatorvossal való egyeztetés szerint, a macska súlyától függően 200-300g/nap. A szükséges mennyiséget kisebb adagokra ossza fel a nap során. Egyidejűleg ne adjon száraztápot és más fehérje alapú kosztot. Biztosítson friss ivóvizet az állat számára. Ajánlatos az állatorvos tanácsát kikérni az etetés megkezdése előtt, vagy ha meg szeretné hosszabbítani a diétát. Ajánlható akut vese-elégtelenségben szenvedő macskának is. Az etetés ajánlott időtartama: első alkalommal max. 6 hónap. Az akut veseelégtelenség idején 2-4 hét. A Beaphar vesediétás táp kölyökmacskáknak nem adható!

Összetétel: hús és állati származékok (csirkehús 80%, máj 5%), hal és halszármazékok (5% lazac), gabonafélék, ásványi anyagok. Analitikai összetétel: Nyers fehérje 8.5%, Nyers rostok 0.4%, Nyers olajok és zsírok 6%, Nyers hamu 1.5%, Nedvesítő anyag 79.5%, Kalcium 0.2%, Foszfor 0.18%, Nátrium 0.02%, Kálium 0.25%, Magnézium 0.02%. Fehérjeforrás: csirkehús, lazac, máj, rizs. Adalékanyagok: D-vitamin (E671) 250NE/kg, E-vitamin (D-alfa-tokoferolacetát) 100mg/kg, Biotin 10 µ/kg, Taurin 450 mg/kg.

Tömeg: 100 g

Tömeg 0,1 kg
Kosár