,

West Paw Hurley®

A Hurley® a West Paw legkeresettebb terméke. Nem véletlenül, hiszen egyszerre labda, bot és csont is. Kívül-belül rágcsálásra alkották, de ideális apportírozáshoz és vízparti játékhoz is, hiszen lebeg a vízen. Mosogatógépben biztonságosan tisztítható, ami megkönnyíti a gazdi életét, hiszen egy-egy szabadtéri játék után egyszerűen és gyorsan tisztára mosható.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Cikkszám: 1000000398441-1 Kategóriák: ,

Kutyáknál nem is kérdés, de miért szeretik a gazdik?

 • 3 az 1-ben játék
 • A West Paw legkeresettebb terméke
 • Ideális rágcsáláshoz és apportírozáshoz
 • Lebeg a vízen
 • Mosogatógépben tisztítható
 • Amerikában gyártják
 • 100%-ban újrahasznosítható
 • “Love it” garanciával biztosított

Mi a “Love it” garancia?

A WEST PAW 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLAL minden egyes termékére, amely akár a gazdi, akár a kutyája tetszését nem nyerte el. Ha nem sikerült elsőre megtalálni a házi kedvenc számára legideálisabb terméket, vagy esetleg egy igazi rágóbajnokkal van dolgunk, akinek sikerült megrongálni a játékot, egy alkalommal térítésmentesen kicserélik egy, a kutya igényeihez és rágcsálási szokásaihoz jobban igazodó játékra, vagy visszafizetik a vételárat. Bátran merik ezt vállalni, hiszen odafigyelő gondoskodásuk a teljes gyártási folyamatot végigkíséri.

Hogyan válasszam ki a tökéletes West Paw játékot a kutyámnak?

A West Paw 3 főkategóriába és azon belül  3 alkategóriába sorolja játékait, ami segít megkönnyíteni a gazdi döntését. Ha nálatok a közös szórakozásé a főszerep, akkor a Play; igazi szellemi kihívásra vágyóknak a Puzzle; a rágóbajnokoknak pedig a Chew az ideális választás. Miután kiválasztottátok a játék típusát, már csak azt kell eldönteni, hogy a kutyus Gentle chewers – gyengéd rágású; Moderate chewers – közepes rágású vagy Tough chewers – erős rágású. Ugye, hogy mennyire egyszerű így a tökéletes játék megtalálása?

Zogoflex®, na de melyiket?

A játékok belső anyagösszetétele szabályozza a rugalmasságot, vagyis azt, hogy mennyire rágható.

Zogoflex® – A velejéig tömör, így strapabíróságát az erős harapású kutyák és gyöngédebb fajtársaik is bátran tesztelhetik.
Zogoflex Air® – Különlegessége, hogy a belsejében levegőbuborékok vannak, amelyek extra rágó élményt biztosítanak.
Zogoflex Echo™ – Üreges kialakításának köszönhetően rendkívül rugalmas, így nagy kedvence azon kutyáknak, akik élnek-halnak a rágásért.

*A West Paw többi Zogoflex® kutyajátékához hasonlóan a Hurley® is 100%-ban újrahasznosítható, nem mérgező, latex-, BPA- és ftalát-mentes, FDA-kompatibilis, CE-jelöléssel ellátott és garantáltan tartós anyagból készült.

 

Méret

West Paw Hurley® – XS – 11,5 cm
West Paw Hurley® – S  – 15 cm
West Paw Hurley® – L – 21 cm

Méret

, ,

Szín

, , ,

Érdekelhetnek még…

 • Játékok

  West Paw Jive Kiszámíthatlanul Pattogó Labda

  5 290 Ft6 790 Ft Opciók választása
 • Játékok

  West Paw Tizzi méreganyag mentes játék kutyáknak

  6 390 Ft8 090 Ft Opciók választása
 • Játékok

  West Paw Zisc Frizbi Kutyáknak

  6 090 Ft8 190 Ft Opciók választása
Kosár