,

West Paw Rowdies® Jefferson lila

15 690 Ft

Zsivány kutyák, remek hírrel szolgálhatunk: megérkezett számotokra az ideális játék! A Rowdies® kollekció a West Paw két legellenállóbb technológiájának ötvözéséből született meg. A puha részeket hálóra erősített HardyTex® szövetből, míg a rágcsálható részeket a rugalmas és tartós Zogoflex®-ből készítették. A plüssök szemei hímzettek, így kutyusod nem tudja leszakítani azokat. A Rowdies® játékok sípolót is tartalmaznak az izgalmak fokozásáért.

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Cikkszám: 1000000433839 Kategóriák: ,

Milyen kutyusnak ajánljuk Jeffersont?

Jeffersont közepes és nagytestű kutyáknak ajánljuk, akik imádnak húzódzkodni, rángatni és rágcsálni. Jefferson lötyögő karjai órákon át elszórakoztatják a kutyát.
Mérete: 32cm×16.5cm

Kutyáknál nem is kérdés, de miért szeretik a gazdik?

 • Rendkívül tartós plüss kutyajáték, amelyet vad hancúrozásokra terveztek
 • Környezetbarát Intelliloft® anyaggal töltve
 • Tartós HardyTex® szövetből
 • Mosógépben tisztítható, szárítógépben szárítható
 • Amerikában gyártják
 • “Love it” garanciával biztosított

                      

Mi a “Love it” garancia?

A WEST PAW 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLAL minden egyes termékére, amely akár a gazdi, akár a kutyája tetszését nem nyerte el. Ha nem sikerült elsőre megtalálni a házi kedvenc számára legideálisabb terméket, vagy esetleg egy igazi rágóbajnokkal van dolgunk, akinek sikerült megrongálni a játékot, egy alkalommal térítésmentesen kicserélik egy, a kutya igényeihez és rágcsálási szokásaihoz jobban igazodó játékra, vagy visszafizetik a vételárat. Bátran merik ezt vállalni, hiszen odafigyelő gondoskodásuk a teljes gyártási folyamatot végigkíséri.

HardyTex®

A formatervezett, szabadalmaztatott és hosszú órák kemény játéka közben tesztelt HardyTex® nem csak egy vicces arcú plüss, sokkal keményebb és szívósabb annál. A hálóra varrt szövet extra tartós és messze lekörözi az átlagos plüss játékokat.

Gyártó

Érdekelhetnek még…

 • Játékok

  West Paw Tizzi méreganyag mentes játék kutyáknak

  6 390 Ft8 090 Ft Opciók választása
 • Játékok

  West Paw Jive Kiszámíthatlanul Pattogó Labda

  5 290 Ft6 790 Ft Opciók választása
Kosár