, , ,

West Paw Rumbl™

Egy igazán pattogós és őrületes játék, egyenesen a West Paw-tól. Ez a mókás keljfeljancsi a kutyák legnagyobb örömére időnként szabadon enged egy-egy jutalomfalatot, hiszen a Rumbl® egyedülálló halcsapda nyílásának köszönhetően könnyen megtölthető falatokkal, melyek azonban nem szabadulnak ki onnan egykönnyen. Két külön méretű nyílás van rajta, így egyszrre kisebb és nagyobb méretű jutalomfalatokkal is megtölthető, így ösztönözve hosszú játékra négylábú kedvencedet. Hihetetlenül tartós anyaga és üreges kialakítása ruganyossá teszi, ami extra rágási élményt biztosít kedvencednek. A Rumbl® játékos gurulása fokozza az izgalmakat és biztosítja a hosszantartó szórakozást. Falánk a kutyád? Ezt a jutalomfalattal tölthető játékot akár lassú etetőként is használhatod, hiszen a nagy méretű Rumbl-be két csészényi, míg a kicsibe egy csészényi száraz táp fér el.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 1000000398441-1-1-3 Kategóriák: , , ,

Kutyáknál nem is kérdés, de miért szeretik a gazdik?

  • A nyalánkságok széles skálája megfér benne
  • Jutalomfalatokat potyogtat, miközben játékosan gurul
  • Két méretben is elérhető, hogy minden jutalomfalathoz passzoljon
  • Olyan, mint egy lassú etető
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Latex-, BPA- és ftalátmentes
  • Amerikában gyártják
  • “Love it” garanciával biztosított

Mi a “Love it” garancia?

A WEST PAW 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLAL minden egyes termékére, amely akár a gazdi, akár a kutyája tetszését nem nyerte el. Ha nem sikerült elsőre megtalálni a házi kedvenc számára legideálisabb terméket, vagy esetleg egy igazi rágóbajnokkal van dolgunk, akinek sikerült megrongálni a játékot, egy alkalommal térítésmentesen kicserélik egy, a kutya igényeihez és rágcsálási szokásaihoz jobban igazodó játékra, vagy visszafizetik a vételárat. Bátran merik ezt vállalni, hiszen odafigyelő gondoskodásuk a teljes gyártási folyamatot végigkíséri.

Hogyan válasszam ki a tökéletes West Paw játékot a kutyámnak?

A West Paw 3 főkategóriába és azon belül  3 alkategóriába sorolja játékait, ami segít megkönnyíteni a gazdi döntését. Ha nálatok a közös szórakozásé a főszerep, akkor a Play; igazi szellemi kihívásra vágyóknak a Puzzle; a rágóbajnokoknak pedig a Chew az ideális választás. Miután kiválasztottátok a játék típusát, már csak azt kell eldönteni, hogy a kutyus Gentle chewers – gyengéd rágású; Moderate chewers – közepes rágású vagy Tough chewers – erős rágású. Ugye, hogy mennyire egyszerű így a tökéletes játék megtalálása?

Zogoflex®, na de melyiket?

A játékok belső anyagösszetétele szabályozza a rugalmasságot, vagyis azt, hogy mennyire rágható.

Zogoflex® – A velejéig tömör, így strapabíróságát az erős harapású kutyák és gyöngédebb fajtársaik is bátran tesztelhetik.
Zogoflex Air® – Különlegessége, hogy a belsejében levegőbuborékok vannak, amelyek extra rágó élményt biztosítanak.
Zogoflex Echo™ – Üreges kialakításának köszönhetően rendkívül rugalmas, így nagy kedvence azon kutyáknak, akik élnek-halnak a rágásért.

*A West Paw többi Zogoflex® kutyajátékához hasonlóan a Rumbl® is 100%-ban újrahasznosítható, nem mérgező, latex-, BPA- és ftalát-mentes, FDA-kompatibilis, CE-jelöléssel ellátott és garantáltan tartós anyagból készült.

Méret

,

Szín

, ,

Érdekelhetnek még…

Kosár