West Paw Skamp®

8 690 Ft

Prémium minőségű kutyajáték a West Paw-tól, amely egyaránt alkalmas kültéri és beltéri játékra. A közös szórakozás garantált: ideális húzódzkodáshoz mind a gazdival, mind más kutyusokkal, de apportírozáshoz is tökéletes. Csillag formája lehetővé teszi a földről való könnyed felvételt a kutyusok számára. Izgalmas alakjának köszönhetően kiszámíthatatlan irányban pattog, így folyamatosan játékra ösztönöz. Messzire dobható, lebeg a vízen, ezért a Skamp® biztosan a vízimádó ebek nagy kedvence lesz. Rendkívül tartós és robosztus, így rágcsálásra is alkalmas.

Törlés
Ha megvásárolod 58 pontot kapsz ami 58 Ft forintot ér!
Ha megvásárolod 58 pontot kapsz ami 58 Ft forintot ér!
Cikkszám: 1000000398441-1-1-2 Kategóriák: , ,

Kutyáknál nem is kérdés, de miért szeretik a gazdik?

  • Biztonságosabb, mint egy bot
  • Puha és üreges kialakítása miatt kíméli a kutyák ínyét és fogait
  • Izgalmas kialakításának köszönhetően össze-vissza pattog
  • Két kutya (és akár két gazdi) is játszhat vele egyszerre
  • Messzire röpíthető
  • Lebeg a vízen
  • Mosogatógépben tisztítható
  • Latex-, BPA- és ftalátmentes
  • Amerikában gyártják
  • “Love it” garanciával biztosított

Mi a “Love it” garancia?

A WEST PAW 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLAL minden egyes termékére, amely akár a gazdi, akár a kutyája tetszését nem nyerte el. Ha nem sikerült elsőre megtalálni a házi kedvenc számára legideálisabb terméket, vagy esetleg egy igazi rágóbajnokkal van dolgunk, akinek sikerült megrongálni a játékot, egy alkalommal térítésmentesen kicserélik egy, a kutya igényeihez és rágcsálási szokásaihoz jobban igazodó játékra, vagy visszafizetik a vételárat. Bátran merik ezt vállalni, hiszen odafigyelő gondoskodásuk a teljes gyártási folyamatot végigkíséri.

Hogyan válasszam ki a tökéletes West Paw játékot a kutyámnak?

A West Paw 3 főkategóriába és azon belül  3 alkategóriába sorolja játékait, ami segít megkönnyíteni a gazdi döntését. Ha nálatok a közös szórakozásé a főszerep, akkor a Play; igazi szellemi kihívásra vágyóknak a Puzzle; a rágóbajnokoknak pedig a Chew az ideális választás. Miután kiválasztottátok a játék típusát, már csak azt kell eldönteni, hogy a kutyus Gentle chewers – gyengéd rágású; Moderate chewers – közepes rágású vagy Tough chewers – erős rágású. Ugye, hogy mennyire egyszerű így a tökéletes játék megtalálása?

Zogoflex®, na de melyiket?

A játékok belső anyagösszetétele szabályozza a rugalmasságot, vagyis azt, hogy mennyire rágható.

Zogoflex® – A velejéig tömör, így strapabíróságát az erős harapású kutyák és gyöngédebb fajtársaik is bátran tesztelhetik.
Zogoflex Air® – Különlegessége, hogy a belsejében levegőbuborékok vannak, amelyek extra rágó élményt biztosítanak.
Zogoflex Echo™ – Üreges kialakításának köszönhetően rendkívül rugalmas, így nagy kedvence azon kutyáknak, akik élnek-halnak a rágásért.

*A West Paw többi Zogoflex® kutyajátékához hasonlóan a Skamp® is 100%-ban újrahasznosítható, nem mérgező, latex-, BPA- és ftalát-mentes, FDA-kompatibilis, CE-jelöléssel ellátott és garantáltan tartós anyagból készült.

Szín

, ,

Érdekelhetnek még…

Kosár