,

West Paw Zwig®

8 390 Ft

A Zwig® nem más, mint a kutyák legősibb játéka – újragondolva. A hagyományos botok West Paw minőségű változata, azaz sokkal jobb, tartósabb és biztonságosabb. Elfelejtheted a botok által okozott sérüléseket és a vérző ínyt, hiszen rugalmas anyagának köszönhetően a Zwig® kíméletes a kutyák ínyéhez és fogaihoz. Üreges kialakításának köszönhetően könnyebb, hajlékonyabb, jól rágható és rugalmasabb, mint az egyszerű bot. Ideális apportírozáshoz, dobáláshoz, de elég erős a kötélhúzós játékhoz is. Mivel össze-vissza pattog, így játékra ösztönöz. Vízparton is ideális, hiszen lebeg a vízen.

Típus: Play

Rágási erő: Közepes

Zogoflex Echo™

Mérete: 35cm

Elfogyott

Kérek értesítést amikor újra elérhető a termék!

Cikkszám: 1000000398441-1-1-1 Kategóriák: ,

 

 

 

Kutyáknál nem is kérdés, de miért szeretik a gazdik?

 • Díjnyertes bot-helyettesítő játék
 • Üreges belsejű, rugalmas
 • Kíméletes a fogakhoz
 • Apportírozásra és rágcsálásra tervezve
 • Lebeg a vízen
 • Mosogatógépben tisztítható
 • Latex-, BPA- és ftalátmentes
 • Amerikában gyártják
 • “Love it” garanciával biztosított

Mi a “Love it” garancia?

A WEST PAW 100%-OS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLAL minden egyes termékére, amely akár a gazdi, akár a kutyája tetszését nem nyerte el. Ha nem sikerült elsőre megtalálni a házi kedvenc számára legideálisabb terméket, vagy esetleg egy igazi rágóbajnokkal van dolgunk, akinek sikerült megrongálni a játékot, egy alkalommal térítésmentesen kicserélik egy, a kutya igényeihez és rágcsálási szokásaihoz jobban igazodó játékra, vagy visszafizetik a vételárat. Bátran merik ezt vállalni, hiszen odafigyelő gondoskodásuk a teljes gyártási folyamatot végigkíséri.

Hogyan válasszam ki a tökéletes West Paw játékot a kutyámnak?

A West Paw 3 főkategóriába és azon belül  3 alkategóriába sorolja játékait, ami segít megkönnyíteni a gazdi döntését. Ha nálatok a közös szórakozásé a főszerep, akkor a Play; igazi szellemi kihívásra vágyóknak a Puzzle; a rágóbajnokoknak pedig a Chew az ideális választás. Miután kiválasztottátok a játék típusát, már csak azt kell eldönteni, hogy a kutyus Gentle chewers – gyengéd rágású; Moderate chewers – közepes rágású vagy Tough chewers – erős rágású. Ugye, hogy mennyire egyszerű így a tökéletes játék megtalálása?

Zogoflex®, na de melyiket?

A játékok belső anyagösszetétele szabályozza a rugalmasságot, vagyis azt, hogy mennyire rágható.

Zogoflex® – A velejéig tömör, így strapabíróságát az erős harapású kutyák és gyöngédebb fajtársaik is bátran tesztelhetik.
Zogoflex Air® – Különlegessége, hogy a belsejében levegőbuborékok vannak, amelyek extra rágó élményt biztosítanak.
Zogoflex Echo™ – Üreges kialakításának köszönhetően rendkívül rugalmas, így nagy kedvence azon kutyáknak, akik élnek-halnak a rágásért.

*A West Paw többi Zogoflex® kutyajátékához hasonlóan a Zwig® is 100%-ban újrahasznosítható, nem mérgező, latex-, BPA- és ftalát-mentes, FDA-kompatibilis, CE-jelöléssel ellátott és garantáltan tartós anyagból készült.

Szín

Méret

Érdekelhetnek még…

 • Játékok

  West Paw Tizzi méreganyag mentes játék kutyáknak

  6 390 Ft8 090 Ft Opciók választása
 • Labdák, Frizbik

  West Paw Jive Kiszámíthatlanul Pattogó Labda

  5 290 Ft6 790 Ft Opciók választása
 • Labdák, Frizbik

  West Paw Zisc Frizbi Kutyáknak

  6 090 Ft8 190 Ft Opciók választása
Kosár