, , , , ,

Zöldkagylópor, Lunderland

(35 vásárlói értékelés)

6 490 Ft22 490 Ft
44 980 Ft64 900 Ft /kg

A Lunderland Zöldkagylót válaszd ha:

 • Cicád taurin bevitelét természetes forrásból szeretnéd fedezni
 • Kedvenced sántít, nehezen kel fel fekvés után
 • Kölyökkutyád van
 • Idős kutyád van

Tipp kisállat-dietetikusunktól: Egészséges kedvenceknek évente 2x8hét zöldkagyló kúrát javaslunk, hiszen a megelőzés mindig olcsóbb és humánusabb megoldás! Ne várd meg amíg baj lesz!

Ha megvásárolod 44 pontot kapsz ami 44 Ft-150 Ft forintot ér!
Ha megvásárolod 44 pontot kapsz ami 44 Ft-150 Ft forintot ér!

Lunderland Zöldkagylópor  (100% Perna canaliculus), az ízületek természetes doktora!

A Lunderland zöldkagylópor NEM TARTALMAZ semmiféle töltőanyagot vagy tartósítószert.

A Lunderland zöldkagylókivonat rendkívül hatékonyan táplálja Kedvenced ízületeit, a természetesen magas glükózaminoglikán-tartalmának köszönhetően. Erre az aminosavra a porcok kialakulásához, az ízületi nedv megfelelő termelődéséhez és a porcok hibátlan működése miatt szükség.

Az ízületek túlterhelése esetén, nagy fizikai igénybevételkor, idősödő kutyusoknak, gyorsan növekvő kölyköknek illetve minden kutyusnak kölyök korban érdemes lehet a zöldkagyló rendszeres vagy kúraszerű adagolása.

Más gyártók zöldkagyló termékeivel összehasonlítva, ne csak az árat, hanem a glikozaminoglikán tartalmát is feltétlenül vedd figyelembe. Erre vonatkozó információ megtalálható az elemzési adatokban!

Összetevők:

100% perna canaliculus, őrölve és fagyasztva szárítva. Mesterséges vitaminok és / vagy ásványi anyagok hozzáadása nélkül.

Analitikai összetevők:

Fehérje: 62,0%, zsírtartalom: 10,6%, glikozaminoglikán: 3,3%. Körülbelül 2,4% természetes taurint tartalmaz.

Adagolás:

Macskáknak és kistestű kutyáknak kb 0,5 g/nap,

Nagyobb kutyáknak 1 gramm/nap,

Lehetőleg évente többször, nyolc héten keresztül mindennap keverjük a megfelelő mennyiséget Kedvencünk eledeléhez. Táphoz, konzervhez és nyers ételhez is keverhető. 

Ízületi problémával küzdő Kedvenceknek (pl. diszpláziás, artózisban szenvedő) kétszeres mennyiséget javasolunk, amennyiben igényli, nem szükséges szünetet tartani, folyamatosan adható!

Kölyökkorban nagytestű, gyorsan növekvő kutyusoknak a növekedés befejeződésének végéig folyamatosan adjuk!

Zöldkagylópor macskáknak:

A zöldkagylópor kapcsán általában egyből az ízületek jutnak eszünkbe, pedig rendkívül magas a természetes TAURIN tartalma is, ami a cicák egészségéhez elengedhetetlen! A Lunderland zöldkagyló kb 2,4% természetes taurint tartamaz, így cicáknak is érdemes mindennap adni egy csipetnyit az ételükbe keverve!

A zöldkagyló évszázadok óta szerepel az új-zélandi Maori bennszülöttek étlapján. A kagyló összetevőinek elemzése kivételesen magas sűrűségű hasznos bioaktív anyagokat mutat, amelyek fontosak az ízületek tápanyag-ellátásában.Új-zélandi zöldkagyló tenyésztése Lunderland

A zöldkagyló eredete:

A Lunderland zöldkagylópor kiváló minőségű alapanyaga Marlborough Sounds-ból, Új-Zélandon gyakorlatilag szűz fjord területéről származik, ahol is függőlegesen lógó köteleken tenyésztik őket.

A Lunderland zöldkagylópor előállítása:

A betakarítás után a héjakat eltávolítják a kagylóhúsról. (Ez lényeges, hiszen az értékes tápanyagot nem tartalmaz, silány minőségű zöldkagylóporokban viszont megtalálható!) Centrifugálással eltávolítják a folyadékot. Ezt követően a folyadéktartalmat tovább csökkentjük liofilizálással (fagyasztva szárítással). Ennek a speciális eljárásnak köszönhetően az összes fontos tápanyag, makro- és mikroelem nagyrésze megmarad (sokkal jobb, mint a levegőn történő szárítás). Szárítás után a zöldkagylókoncentrátumot porrá őrlik. A termesztést és a feldolgozást az Új-Zélandi Egészségügyi Minisztérium folyamatosan ellenőrzi. A Lunderland zöldkagylókivonat táplálja az állat ízületeit. Ennek oka a magas glükózaminoglikán-tartalom. Ezekre az aminosavokra a porc kialakulásához és az ízületi nedv megfelelő termelése miatt van szükség.

FIGYELEM! Szívügyünknek tekintjük bolygónk védelmét, ezért kérünk segíts nekünk abban, hogy minél kevesebb szemetet, műanyag hulladékot termeljünk! A termékhez ezért nincs adagolókanál. Kérjük, ezt külön megjegyzésben feltüntetni amennyiben szükség van rá!

Próbáld ki a Lunderland fagyasztva szárított EGÉSZ zöldkagylót is! Valóságos királyi csemege, amiért Kedvenced oda-vissza lesz!

Tömeg N/A
Kiszerelés

100g, 250g, 500g

Gyártó

Zöldkagylópor, Lunderland termékről 35 értékelés

4,9
35 vélemények alapján
5 csillag
91
91%
4 csillag
8
8%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-5 of 35 reviews
 1. (0) (0)
 2. (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. Mióta ezt kapják a kutyusaim , nem fáj a lábuk a sok ugráláskor.

  (0) (0)
Vélemény írása

Elvetés

Érdekelhetnek még…

 • Idős kutyáknak

  Fagyasztva Szárított Új-Zélandi Zöldkagyló, Lunderland

  2 940 Ft9 480 Ft
  47 400 Ft58 800 Ft /kg
  Opciók választása
Kosár
Zöldkagylópor, Lunderland
6 490 Ft22 490 Ft
44 980 Ft64 900 Ft /kg
Opciók választása