Fagyasztott húsok

Fagyasztott húsok BARF etetéshez változatosan! A legszélesebb kínálatot nálunk találjátok meg. Legyen szó húsról, csontoshúsról, zöld pacalról, belsőségekről, menükről – itt megtalálod amit keresel!

Több mint 20 féle állat fagyasztott húsából, csontoshúsából, belsőségeiből válogathattok, hogy Kedvenceitek étrendje változatos és valóban teljes értékű legyen!

Miért itt vedd meg a Kedvenceidnek szánt húst?

Nagy előny a boltokban kapható húsokkal szemben, hogy minden nálunk kapható hús ellenőrzött helyről származik. Bár sokan gondolják, hogy a bolti hús és a hentesnél kapható húsok frissebbek, ez sajnos tévhit.

A fagyasztott húsnál nincs frissebb!

Közvetlenül a vágás után, AZONNAL fagyasztják a fagyasztásra szánt húsokat, így felengedve sokkal frissebbek, jobb minőségűek mint bolti húspultos húsáruk.

A fagyasztásnak a BARF etetésben ezen túl is nagyon fontos szerepe van. 2 hét fagyasztás szükséges ahhoz, hogy a baktériumok, paraziták, sőt a csírák is elpusztuljanak, így nem kell aggódni se a férgek, se a baktériumok miatt.

A BARF étrend kedvenceink biológiai igényeihez igazodik, a legegészségesebb, legtápanyagdúsabb etetési módszer. A BARF étrend húsok, csontoshúsok, belsőségek és zöldségek-gyümölcsök megfelelőt arányban való etetését jelenti, CSAKIS nyersen! Hiszen így őrzik meg az ételek természetes vitamin és tápanyagtartalmukat, illetve Kedvenceink a nyers ételt tudják a legkönnyebben megemészteni.

Allergiás a kutyád, macskád?

Manapság az egyik leggyakoribb probléma amivel a gazdiknak szembe kell nézni az allergia. Az allergia irányulhat valamilyen ételre (ez a gyakoribb) vagy valamilyen környezeti tényezőre is. Ha kedvenced sokat vakarózik, nyalja-rágja a mancsait (esetleg már sebes is), rázza a fejét, váladékozik a füle, rendszeresen telik fel a bűzmirigye, fénytelen-korpás a szőre stb elképzelhető, hogy allergiás.

Ha ételallergiára gyanakszol, a legjobb helyen jársz. Nálunk több mint 20 féle állat húsából válogathatsz, így biztosan megtalálod azt, amit szívesen is fogyaszt és nem is allergiás rá!

Porcióznád Kedvenced kajáját, de nem tudod hogyan állj neki?

Okleveles kisállat-dietetikusunk megírja az étrendtervet! Grammra pontosan, lépésről-lépésre vezetünk végig a kezdeti nehézségeken, így neked nincs más dolgod, csak figyelni Kedvenceden a nyersetetés pozitív hatásait! KÉREM AZ ÉTRENDTERVET!

Nincs időd, kedved, türelmed a porciózáshoz?

Az sem gond! Nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb BARF menüt. KATT IDE és nézz szét előre elkészített BARF menü kínálatában.

 

Kosár