Kész BARF menük


show blocks helper
  
  
  • Mush Vaisto Marha-pulyka-lazac BARF menü

   6 990 Ft
   2 330 Ft /kg

   Komplett, fagyasztott barf menü marha, pulyka és lazachússal. Teljes értékű, egészséges, fagyasztott barf menü, amely háromféle fehérjéből áll, így biztosítja az ideális, változatos étrendet, és az aminosavak ideális összetétételét.

   A MUSH Vaisto® Marha-Pulyka-Lazac egy komplett nyers eledel felnőtt kutyák számára. A MUSH menü minden felnőtt kutya számára ideális, különösen alkalmas a szőr-bőr problémákkal küzdő kutyusok etetésére, rendkívül kedvező zsírtartalma miatt.

   Sose volt egyszerűbb kutyát etetni, mint a MUSH Vaisto Marha-Pulyka-Lazac BARF menüvel! Csak kiveszed a kutyusod súlyának megfelelő mennyiségű húsgolyót, vársz kicsit, hogy felengedjen… ééés már tálalhatod is!

  • MUSH Vaisto Puppy Rénszarvas-Marha-Lazac

   2 190 Ft
   2 738 Ft /kg

   A MUSH Vaisto Puppy egy teljesértékű komplett nyers eledel kifejezetten a kölyökkutyák igényeihez igazítva!

   A kölyökkutyák emésztése legérzékenyebb, fejlődésükhöz elengedhetetlen a jóminőségű táplálék.

   A MUSH Vaisto Puppy 3 féle állati fehérjét tartalmaz:

   • Rénszarvast
   • Marhát
   • Lazacot
  • Graf Barf Marhamenü

   5 690 Ft
   2 276 Ft /kg

   A Graf Barf marhamenü végre meghozza a forradalmi változást! Mostmár tényleg minden kutyus és cicus tud úgy nyersezni, hogy a gazdi se megy tönkre a porciózásban (adagolása olyan egyszerű akár a száraztápoké, konzerveké), és a kiskedvenc is élvezheti a nyersezés MINDEN ELŐNYÉT!
   Kicsiknek és nagyoknak, allergiásoknak és időseknek is kitűnő választás! …DE csak akkor, ha a legegyszerűbb, legkényelmesebb és a biológiailag legmegfelelőbb megoldást keresed 🙂

  • Graf Barf Junior Marhamenü

   5 990 Ft
   2 396 Ft /kg

   A Graf Barf menü végre meghozza a forradalmi változást! Mostmár tényleg minden kutyus és cicus tud úgy nyersezni, hogy a gazdi se megy tönkre a porciózásban (adagolása olyan egyszerű akár a száraztápoké, konzerveké), és a kiskedvenc is élvezheti a nyersezés MINDEN ELŐNYÉT!
   Kicsiknek és nagyoknak, allergiásoknak és időseknek is kitűnő választás! …DE csak akkor, ha a legegyszerűbb, legkényelmesebb és a biológiailag legmegfelelőbb megoldást keresed ?

  • Graf Barf Báránymenü

   6 490 Ft
   2 596 Ft /kg

   A Graf Barf menü végre meghozza a forradalmi változást! Mostmár tényleg minden kutyus és cicus tud úgy nyersezni, hogy a gazdi se megy tönkre a porciózásban (adagolása olyan egyszerű akár a száraztápoké, konzerveké), és a kiskedvenc is élvezheti a nyersezés MINDEN ELŐNYÉT!
   Kicsiknek és nagyoknak, allergiásoknak és időseknek is kitűnő választás! …DE csak akkor, ha legegyszerűbb, legkényelmesebb és a biológiailag legmegfelelőbb megoldást keresed 🙂

   A Graf Barf úgy készítette el a menüit, hogy nem darált le semmit, tehát egészben (kockára vágva) tartalmazza a húst, csontoshúst, belsőségeket.

  • Hering Barf menü, Farkaskonyha

   750 Ft

   Imádja Kedvenced a halakat? Szeretnél neki valami igazán különlegessel kedveskedni?

   Próbáljátok ki a 100% Hering Barf menüt!

  • BIO Tojáshéjpor , Farkaskonyha

   3 290 Ft5 990 Ft
   14 975 Ft16 450 Ft /kg

   A bio tojáshéjpor kiváló biohasznosulású természetes kálcium forrás.

   Ideális kedvenced kálcium igényének  fedezésére, például abban az esetben ha főként HÚST eszik és csontot nem, vagy bármilyen okból olyan étrenden van, amely nem tartalmaz elegendő a kálciumot.

   Önmagában a húsban nincs elegendő kálcium a kutyák szükségleteinek fedezésére, ezért ha nem, vagy csak kevés csontot etetsz , fontos, hogy kálciummal egészítsd ki kedvenced étrendjét.

   Ha aggódsz, félted kedvencedet, és nem szívesen adsz neki nyers csontot, vagy valamely más okból nem tud enni csontot (pl idős vagy vesebeteg kutyák), esetleg nem kedveli, vagy nem tolerálja a szervezete  – semmi gond, remek megoldás, ha a hús és zöldségek mellett bio tojáshéjpor formájában biztosítod számára a szükséges kálcium mennyiséget.

   Fontos alapszabály, hogy egy egészséges étrendnek több kálciumot kell tartalmaznia mint foszfort.  Ahhoz, hogy a kálcium megfelelőképpen tudjon hasznosulni a szervezetben, figyelni kell a kálcium – foszfor arányra, ami ideálisan 1,2-2 :1 között van. Hús etetésével ez nem valósul meg, mivel a húsban több a foszfor mint a kálcium.

   Egy felnőtt kutya kálcium igénye 0,05-0,1 g  / ttkg között van  (súlytól, aktivitástól, életkortól függően) , vemhes vagy szoptató szukák, vagy kölykök kálcium igénye elérheti a 0,2 g / ttkg-t.

   A bio tojáshéjpor kálcium tartalma: 38,6%

   1 mérőkanál ≈ 5 g tojáshéjpor (amiben kg 2 gramm kálcium van)

   Egy példa a helyes számításhoz:

   30 kg testsúlyú felnőtt kutya kálcium szükséglete: 3 g / nap (a maximális 0,1 g / ttkg kálciumigénnyel számolva felnőtt kutyára)

   Eledellel bevitt napi kálcium mennyiség: 1 g / nap

   Pótolandó kálcium: 2 g Ca / nap

   1 gramm tojáshéjporban 38,6%, azaz 0,386 gramm kálcium van, ahhoz hogy 2 gramm kálciumhoz jusson a kutyánk, ≈ 5 gramm bio tojáshéjporral kell kiegészítenünk az étrendjét (ez egy mérőkanálnyi mennyiség)

  • MUSH 10kg BROWN Marha-Bárány-Lazac BARF menü

   16 990 Ft
   1 699 Ft /kg

   MUSH BARF Vaisto®BROWN marha-, bárány- és lazachúsból készült, SZÁRNYASMENTES teljes értékű komplett BARF menü, amivel a nyersetetés gyerekjáték és a BARF minden előnyét élvezhetitek! 🙂 A MUSH 10kg kiszerelés 41 […]

  • GRAF BARF Kiegészítő olaj keverék BARF etetéshez

   3 390 Ft
   16 950 Ft /kg

   Tedd teljes értékűvé Kedvenced NYERS BARF Menüit!

  • MUSH 10kg BLUE Marha-Pulyka-Lazac BARF menü

   16 990 Ft
   1 699 Ft /kg

   A jól ismert és minden kutyus által IMÁDOTT MUSH 10kg-os kiszerelésben! Csirkementes, gluténmentes, gabonamentes, laktózmentes, adalékanyagmentes, ízofokozómentes és még sorolhatnám! De akkor mi van benne? Kizárólag az amire Kedvencednek valóban […]

  • Marhamenü zöldségekkel, Graf BARF PLUS

   5 990 Ft
   2 396 Ft /kg

   Etesd kutyád biológiailag helyesen könnyen és biztonságosan!

   A Graf Barf Plus:

   • Ideális eledel kutyáknak minden életkorban
   • Zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmaz
   • Finomra darált csontot tartalmaz
   • Könnyen adagolható
   • 100% marha
   • Teljes értékű eledel a Graf Barf kiegészítő olajkeverékkel
  • 100% Nyúl Komplett BARF menü, Livi’s Green

   1 990 Ft
   1 990 Ft /kg

   Livi’s Green 100% nyúl komplett BARF menü kutyáknak – teljes értékű eledel kutyusodnak amit te is imádni fogsz! Összetétel: 60% nyúlhús 20% nyúlcsont (szegycsont, bordacsont) 10% nyúlbelsőség (vese, máj) 10% […]

  • 100% Bárány komplett BARF menü, Livi’s Green

   2 290 Ft
   2 290 Ft /kg

   Livi’s Green 100% bárány komplett BARF menü kutyáknak – teljes értékű eledel kutyusodnak amit te is imádni fogsz! Összetétel: 55% bárányhús 20% bárány húsos csont (szegycsont, bordacsont) 10% bárány belsőség […]

  • MUSH Brown Bárány-Marha-Lazac

   2 190 Ft
   2 738 Ft /kg
  • Borjú-Lazac Teljes Értékű Komplett BARF menü 500g, ASPOL

   990 Ft
   1 980 Ft /kg

   Komplett BARF menü kutyáknak és macskáknak (a termék csonttartalma: 18%) Összetétel: 60% borjúhús csonttal, 30% lazachús csonttal, 10% idényzöldségek és gyümölcsök.

  • 100% Marha Komplett BARF menü, Livi’s Green

   1 690 Ft
   1 690 Ft /kg

   Livi’s Green 100% marha komplett BARF menü kutyáknak – teljes értékű eledel kutyusodnak amit te is imádni fogsz! Összetétel: 55% marhahús 20% marha szegycsont 10% marhabelsőség (lép, máj) 15% marha […]

  • GRAF BARF Kölyök csomag

   8 980 Ft 8 490 Ft
   3 454 Ft3 265 Ft /kg

   A Graf Barf kölyök csomag 1 db Graf Barf Junior menüt (2,5kg)  és 1 db Graf Barf Kiegészítő olaj keveréket (200ml) tartalmaz. A Graf barf junior marhamenü kizárólag marha felhasználásával […]

  • 100% Nyúl Barf menü – Tapsi menü, Farkaskonyha

   750 Ft1 250 Ft
   2 500 Ft3 000 Ft /kg

   B.A.R.F. nyers menü 100% nyúlból? IGEN!

   Végre a kizárásos diétát folytató Gazdik is lazíthatnak picit, hiszen itt a 100% nyúl barf készmenü!!

   Miért a Tapsi menüt válaszd?

   • nem okoz allergiát
   • a legkönnyebben emészthető húsféle
   • magas a fehérjetartalma, alacsony a zsírtartalma, a koleszterinszintet nem emeli meg, rengeteg értékes vitamint tartalmaz a nyúlhús
   • nem hízlal
   • finom, a kutyusok fényesre nyalják a tálkát utána 🙂
  • Mush Pulyka-Csirke-Bárány barf menü 3kg

   6 990 Ft
   2 330 Ft /kg

   A MUSH Vaisto Pulyka-Csirke-Bárány menü : Teljes értékű, komplett nyers menü Háromféle fehérjéből áll, így biztosítja az ideális, változatos étrendet Ideális aminosav összetétele van Megfelelő a kálcium-foszfor arány benne Praktikus, […]

  • MUSH Cat Teljes értékű BARF Menü Macskáknak, MUSH Vaisto

   2 690 Ft
   3 363 Ft /kg

   A MUSH Cat & Kitten (csirke-marhahús) szuper tápláló teljes értékű eledel, amely minden macskának megfelelő, a fiatal, kiscicától az idősebb senior cicákig. Ez a rendkívül ízletes formula kiválóan alkalmas arra is, hogy megismertesd macskáddal a nyersetetést!

  • Sensitive+ Táplálékkiegészítő Por Érzékeny Kutyáknak, Graf Barf

   6 490 Ft
   17 079 Ft /kg

   A napi ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok biztosítására érzékeny gyomrú kutyáknak. A Graf Barf Sensitiv Plus+
   kifejezetten a Graf BARF Sensitive marha -/ báránymenühöz lett kialakítva. Biztosítja
   kutyájának az összes olyan fontos tápanyagot, ami teljes értékűvé teszi az etetést.

   Kiszerelés: 380 g

   Összetevők: őrölt napraforgómag, lenmag, tengeri moszat, spirulina, szőlőmagliszt, tengeri
   só, csalánlevél.

  • Sensitive Bárány Menü 2,5kg, Graf Barf

   6 990 Ft
   2 796 Ft /kg

   Az összes tápanyag optimális ellátása érdekében, feltétlenül szüksége van a Graf Barf speciális olajra és a Graf Barf Sensitiv Plus + -ra, amelyeket optimálisan illesztettek a Graf Barf Sensitive menühöz.

   grafbarfkiegeszitoolaj

  • MUSH Wild Teljes Értékű BARF menü Rénszarvas-Juh-Jávorszarvas

   2 590 Ft
   3 238 Ft /kg

   Örömmel mutatjuk be az új MUSH WILD teljes értékű BARF menüt, Rénszarvas-Juh-Jávorszarvas hússal. A MUSH Wild ideális választás allergiás kutyáknak vagy azoknak a kutyáknak, akik a lehető legtisztább ételt kívánják […]

  • 10kg Nyúl-Marha-Bárány BARF menü csomag, Livi’s Green

   17 990 Ft
   1 799 Ft /kg

   A BARF csomag tartalma: 6kg marha menü (6db 2×0,5kg-os Livi’s Green 100% nyúl menü) 1kg bárány menü (2db 2×0,5kg-os Livi’s Green 100% bárány menü) 3kg nyúl menü (2db 2×0,5kg-os Livi’s […]

  • Pastete Teljes értékű Marhamenü 1kg, GRAF BARF

   2 990 Ft
   2 990 Ft /kg

   A GRAF BARF PASTETE tökéletes nyers menü!

   • Könnyen adagolható
   • Minden kocka tartalmaz mindent – húst, csontot, belsőséget, zöldséget, gyümölcsöt, gyógynövényeket és GRAF BARF speciális kiegészítő olajat is!
   • 1kg-os kiszerelés
   • Minden életkorban ideális választás
   • 100% marha
  • Támogatói Naptár 2020 Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány

   2 540 Ft

   Támogasd Te is a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány védenceit egy naptár megvásárlásával, hiszen minden egyes naptár megvásárlásával 2000Ft-al támogatod őket, ami egy kutyusnak egy heti kajája, egy cicának pedig kb […]

  Kezdj el gépelni és nyomj Entert

  Kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.