Location

BoltunkPécs, Klimó György u. 19.

time

NyitvatartásHétköznap 10:00-18:00, Szombaton 10:00-14:00

phone

Telefonszám+36 (30) 667 9399

png0

Fagyasztott húsok

Fagyasztott húsok és előre elkészített BARF menük széles választékát találhatjátok meg nálunk!

Több mint 20 féle állat fagyasztott húsából, belsőségéből válogathatunk, hogy Kedvencünk étrendje változatos és valóban teljes értékű legyen!
Állandó készletünk részét képezi a csirke, pulyka, kacsa, liba, fürj, bárány, nyúl, marha, rénszarvas, lazac, makréla, sprotni, ló, kecske, szarvas, őz, strucc, kenguru, teve hús is.

Nagy előny a boltokban kapható húsokkal szemben, hogy minden nálunk kapható hús ellenőrzött helyről származik. Fagyasztott húsok, így nem kell aggódni se a férgek, se a baktériumok miatt. Alapból, az esetleges fertőzések elkerülése végett 2 hétig ajánlott fagyasztani minden húst mielőtt Kedvencünknek adnánk!

A BARF étrend kedvenceink biológiai igényeihez igazodik, a legegészségesebb, legtápanyagdúsabb etetési módszer. A BARF étrend húsok, csontoshúsok, belsőségek és zöldségek-gyümölcsök megfelelőt arányban való etetését jelenti, CSAKIS nyersen! Hiszen így őrzik meg az ételek természetes vitamin és tápanyagtartalmukat, illetve Kedvenceink a nyers ételt tudják a legkönnyebben megemészteni.

Porcióznál kedvencednek vagy inkább a kényelmes előre elkészített menüket választanád?

Follow by Email79
Facebook
Twitter78
Pinterest56
Feliratkozom a készletértesítőre! We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.