Nyúl
A nyúl húsa, csontjai belsőségei biztosítják az egészséges táplálkozást, ráadásul Kedvenced is imádni fogja!
Nyúlhús etetése változatos és kiegyensúlyozott étrendet biztosít Kedvencednek.
10 ok arra, hogy miért érdemes nyúllal etetni Kedvencedet!
1. Az egyik legjobb minőségű, fehér hús amit kapni lehet!
2. A nyúlhús nagy mennyiségű, könnyen emészthető fehérjét tartalmaz.
3. A legalacsonyabb zsírtartalmú hús.
4. Kalóriatartalma alacsonyabb, mint a többi hús.
5. A nyúl húsa csaknem koleszterinmentes és ezért nagyon szívbarát.
6. A nyúlhús nátrium tartalma alacsonyabb, mint a többi húsé.
7. A nyúlhúsnak magasabb a kalcium- és foszfortartalma, mint bármely más húsé.
8. Több hús van egy egész nyúlon, mint egy egész csirkén!
9. Számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy szinte soha nem vált ki allergiát a nyúl, így ételallergiás Kedvencek is bátran fogyaszthatják.
10. Húsa könnyen emészthető, így a B.A.R.F. etetés elkezdéséhez is tökéletesen ideális!
Nyúlhús
Mennyiség /
100 g |
Kalória (kcal) 173 |
Lipidek 3,5 g | |
Koleszterin 123 mg | |
Nátrium 45 mg | |
Kálium 343 mg | |
Szénhidrát 0 g | |
Rost 0 g | |
Cukor 0 g | |
Fehérje 33 g |
A-vitamin 0 IU
C-vitamin 0 mg
Kalcium 18 mg
Vas 4,9 mg
D-vitamin 0 IU
B6-vitamin 0,3 mg
Kobalamin 6,5 µg
Magnézium31 mg
Mind a(z) 4 találat megjelenítve