Hűtést nem igénylő húsok, menük


show blocks helper
  
  

  Mit is takar válójában az, hogy hűtést nem igénylő húsok, menük?

  Ebben a kategóriában található termékek minimális és kíméletes feldolgozási eljáráson mentek át annak érdekében, hogy minőségüket hosszabb időn keresztül is megőrizzék és mindeközben tápanyagtartalmuk szinte változatlan maradjon. Ezen kategória termékei állnak a legközelebb a nyersetetéshez, BARF etetéshez. Nedves eledelek, tápok illetve fagyasztva szárított nyers eledelek kutyáknak és macskáknak.

  Mik azok az eljárások, amik hatására az eltarthatóság megnő, a tápanyagtartalom pedig változatlan marad?

  • Fagyasztva szárítás: A fagyasztva szárítás során a nyers húsokat, zöldségeket először megfagyasztják, majd vákuum előidézésével csökkentik a nyomást annak érdekében, hogy a vízmolekulát elvonhassák az adott ételből. Az eredmény változatlan tápanyagtartalmú, hosszan eltartható étel, viszont nincs víztartalma, így az ilyen eledeleket levessel vagy vízzel kell keverni etetés előtt, hogy visszapótoljuk a hiányzó vizet.
  • Párolás: Alacsony hőmérsékleten, hosszú időn keresztül gőzölik a húsokat, zöldségeket, így a tápanyagtartalom megmarad, a zöldségek a ragadozógyomor számára könnyen emészthetővé válnak.

  Kiknek ajánljuk a hűtést nem igénylő ételek etetését?

  • Azoknak akik idegenkednek a nyersetetéstől, de szeretnék a legjobbat adni kutyáiknak, macskáiknak
  • Azoknak, akik ideiglenesen (vagy akár tartósan) nem tudják megoldani a nyersezést. Pl.: utazás, panzióztatás
  • Azoknak, akiknek a kutyája, macskája nem hajlandó megenni a nyerset
  • Azoknak, akik valamilyen egészségügyi probléma miatt nem etethetnek BARF étrendet
  • Idős kutyusoknak
  • Allergiás kutyáknak, macskáknak

  Miben mások a nálunk kapható konzerv, nedves eledelek, tápok?

  Kisállat-dietetikusunk lelkiismeretesen, rendkívül alaposan vizsgálja meg az összes nálunk kapható termék összetevőjét. Ellenőrzi, az alapanyagok származási helyét, figyelembe veszi a feldolgozás folyamata során alkalmazott eljárásokat és az ezzel kapcsolatos tápanyag változásokat.

  Mindig szemelőtt tartja az allergiás kutyák, macskák igényeit is, így a nálunk kapható nedves eledelek és tápok hipoallergén minősítésűek, a nagyrészük bio, organikus farmokról származó összetevőket tartalmaz.

  A CSOMAGOLÁS SEM MINDEGY!

  Sajnos a teljes csomagolásmentesség nem minden esetben megoldható, arra viszont különös figyelmet fordítunk, hogy minél kevesebb hulladékot és főleg műanyaghulladékot termeljünk.

  Az alumínium konzervek újrahasznosíthatóak, a papírcsomagolással ellátot termékek olyan speciális réteggel vannak bevonva, aminek köszönhetően néhány hónap alatt ásványianyagokra bomlanak le. Köszönjük, hogy Ti is fontosnak tartjátok, hogy Kedvenceitek ökológiai lábnyoma “mancsnyoma” minél kisebb legyen!

  Kezdj el gépelni és nyomj Entert

  Kosár

  Nincsenek termékek a kosárban.