Location

BoltunkPécs, Klimó György u. 19.

time

NyitvatartásHétköznap 10:00-18:00, Szombaton 10:00-14:00

phone

Telefonszám+36 (30) 667 9399

png0

ALASKA BARF menük

Összesen 6 találat

ALASKA BARF menü – a természet ihlette!

A természet az irányadó Kedvenceink egészséges táplálásában!

Egyre több gazdi veszi érszre, hogy Kedvenceik egészsége és étrendje között kapcsolat van. A tápok első megjelenése óta egyre gyakrabban figyelhetjük meg kedvenceinken ugyanazokat a krónikus betegségeket, amik az embereknél is előfordulnak, például: cukorbetegség, daganatos betegség, elhízás, szív- és érrendszeri panaszok, vese elégtelenségstb… Ezek túlnyomó többsége egyértelműen összefüggésbe hozható a táplálkozással. Logikus tehát, hogy a természet jó útmutató a kutyánk vagy macskánk menüjének összeállításában.

A kutyák és a macskák ragadozók, így eredetileg húst és zsákmányt fogyasztanak a természetben.

Kedvenceink emésztőrendszere, fogazata a mai napig a ragadozók jellemző jegyeit viselik. Érdekes tény, hogy a farkas és a kutya közti genetikai különbség mindössze 0,3%!

A lehető legtermészetesebb táplálék amit kutyánknak, cicánknak adhatunk nem más, mint a nyers hús, nyers csontok, nyers belsőségek, kevés zöldség. Az Alaska Natural Petfood ezt a természetes szemléletmódot képviseli. A BARF (Biológiailag helyes nyers étrend) módszer alapján az Alaska BARF menü nyers izomhúsból, húsoscsontokból és belsőségekből és friss zöldségekből áll. Csak friss, jó minőségű alapanyagok kerülnek feldolgozásra. Az Alaska BARF menü -ben. Minden szükséges vitamin és ásványi anyag természetesen megtalálható a friss alapanyagokban. Minden összetevő alkalmas emberi fogyasztásra.

Az Alaska BARF menü:

 • Alkalmas mindennapos etetésre
 • Minden életkorban, minden fajta kutyának ideális
 • Macskák is fogyaszthatják
 • Az egyféle húsból készült menük alkalmasak eliminációs, kizárásos diétához is
 • Változatosak, egészségesek
 • Nem fog kedvenced ráunni!
 • Egyszerű és praktikus
 • Allergiás kedvenceknek is ideális
 • Darált csontot tartalmaznak, így nagyon fiatal, habzsoló illetve idős, fogatlan kutyusok számára is ideális megoldás
 • Kis helyet foglal a fagyasztóban
 • Minden kutya odáig van érte!

JAVASLATOK

Az Alaska BARF menü kizárólag természetes, nyers alapanyagokból készül. Mivel nem adtak hozzá tartósítószereket, ezért csak korlátozott ideig áll el a fagyasztón kívül. A terméket legalább -18 ° C-on tárolja a fagyasztóban.

FELENGEDÉS

A fagyasztott húsrudakat legegyszerűbben úgy bonthatjuk fel, ha egy éles késsel hosszirányban felvágjuka a műanyag csomagolást. Ezután a húsrús tartalmát dobozba helyezzük. A hűtőszekrénybe (4-7 ° C) helyezzük felengedni. Miután a hús felengedett, már tálalhatod is Kedvencednek, vagy akár két-három napig is tarthatod a hűtőben. Ha egy csomag nem fogy el felengedve két-három nap alatt, akkor érdemes napi adagokra szétporciózni, és a porciókat visszafagyasztani. A legjobb az, ha a terméket fagyasztva porciózzuk kisebb adagokra, majd azonnal vissza helyezzük a fagyasztóba. 

Follow by Email79
Facebook
Twitter78
Pinterest56
Feliratkozom a készletértesítőre! We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.